Παίκτρια του GNTM δίνει μαθήματα ζωής στην Έλενα Χριστοπούλου (βίντεο)

Παίκτρια του GNTM δίνει μαθήματα ζωής στην Έλενα Χριστοπούλου (βίντεο)

Παίκτρια του GNTM δίνει μαθήματα ζωής στην Έλενα Χριστοπούλου (βίντεο)

To GNTM εκτός από ομορφιά, φωτογραφήσεις, ίντριγκες και αποχωρήσεις θέλει να περνάει και μηνύματα για τη γυναικεία υπόσταση, το ρατσισμό, το bullying και τα στερεότυπα.

Τα κορίτσια τη Δευτέρα πέρασαν από μια δοκιμασία με υψηλές απαιτήσεις, καθώς έπρεπε να τυλιχτούν με πλαστικές σακούλες, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους και να δείξουν πως θέλουν να απεγκλωβιστούν από αυτές όπως όλοι μας πρέπει να πετάξουμε από τη ζωή μας το πλαστικό και να βοηθήσουμε στην διατήρηση του περιβάλλοντος.

Τα εν δυνάμει μοντέλα μίλησαν στην κάμερα παρουσία της Έλενας Χριστοπούλου για την διαφορετικότητα, το σωματότυπο και τα ψεγάδια. Η Ξανθή Τζερεφού, το ginger plus size κορίτσι του GNTM, ανάμεσα σε άλλα δήλωσε:

«Αν κάποιος άνθρωπος είναι πιο εύσωμος, πιο μικρόσωμος, πιο ψηλός, πιο κοντός, είναι αυτό που είναι… Δηλαδή, δεν έχει νόημα να είμαστε όλοι ίδιοι…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξω φρενών ο Δημήτρης Σκουλός με παίκτρια του GNTM (βίντεο)

Τότε, η Έλενα Χριστοπούλου πήρε το λόγο και έκανε τη δική της εξομολόγηση μπροστά στις μαθήτριες της:

«Να ξέρεις ότι από σένα εγώ τουλάχιστον παίρνω συνέχεια μαθήματα καθημερινά. Γιατί κι εγώ είμαι μια γυναίκα που ντρέπομαι πάρα πολύ στην παραλία, δεν βγαίνω πολύ εύκολα, φοβάμαι, δε θέλω να φαίνεται αν έχω κυτταρίτιδα, κρύβομαι… Ειδικά λόγω εσού κάθε μέρα με κάνεις πραγματικά να νιώθω καλύτερα και με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Αλήθεια στο λέω αυτό, ειδικά εσύ».

Δείτε το απόσπασμα από το GNTM

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *