Πάμε Πακέτο: Οκτώ αδέρφια από την κατεχόμενη Κύπρο βρίσκουν την αδερφή που δεν είδαν ποτέ!

Πάμε Πακέτο: Οκτώ αδέρφια από την κατεχόμενη Κύπρο βρίσκουν την αδερφή που δεν είδαν ποτέ!

Πάμε Πακέτο: Οκτώ αδέρφια από την κατεχόμενη Κύπρο βρίσκουν την αδερφή που δεν είδαν ποτέ!

Kαθηλωτικό θα είναι το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου.

Η δεύτερη ιστορία που θα προβληθεί αποτελεί σταθμό για την εκπομπή, αφού δίδυμα αδέρφια θα ενωθούν για πρώτη φορά καθώς χωρίστηκαν αμέσως μετά τη γέννησή τους.

Οκτώ αδέρφια, με καταγωγή από την κατεχόμενη Κύπρο απευθύνθηκαν στην εκπομπή με μία και μόνο ελπίδα: να εντοπίσουν τα ίχνη της μιας τους αδερφής που δόθηκε για υιοθεσία λίγα λεπτά μετά τη γέννησή της. Ανάμεσα στους αποστολείς βρίσκεται και ο δίδυμος αδερφός της παραλήπτριας. Ένας άνδρας με μια πολυτάραχη ζωή, που δυστυχώς έχασε με τον χειρότερο τρόπο δύο από τα παιδιά του. Η τουρκική εισβολή διέλυσε την οικογένεια και ακόμα και σήμερα πολλά από τα μέλη της, μετράνε τις ανοικτές «πληγές» τους. Επέζησαν από εκτελέσεις, αιχμαλωσίες και διωγμούς. Πάντα όμως ζούσαν με την ελπίδα να αντικρίσουν την αδερφή τους. Κάτω από ποιες συνθήκες δόθηκε εκείνη για υιοθεσία; Πώς θα διαχειριστεί η παραλήπτρια το σοκ της αποκάλυψης για τον δίδυμο αδερφό της και την μεγάλη οικογένεια που την περίμενε μια ζωή; Μια έρευνα που διήρκησε οκτώ χρόνια, φτάνει στο τέλος της.

Η πρώτη ιστορία αφορά έναν  39χρονο, τον Παντελή, ο οποίος επιλέγει να μιλήσει δημόσια για τον εθισμό του στο αλκοόλ, αφού από τα επτά του χρόνια υπήρξε δέσμιός του. Μεγαλώνοντας, μεγάλωνε και η επιθυμία του για ποτό, μέχρι που η επιθυμία έγινε ανάγκη, και η ανάγκη έγινε εθισμός. Ο αποστολέας έχασε την αυτοεκτίμησή του, αυτοκαταστρεφόταν, απομάκρυνε από δίπλα του φίλους, γνωστούς και ερωτικούς συντρόφους. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι ξεσπούσε στη μητέρα του, στη γυναίκα που τον γέννησε και που υπέφερε σιωπηλά το δικό της μαρτύριο. Ο Παντελής έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του τα τελευταία πέντε χρόνια. Μέχρι σήμερα δεν έχει εκφράσει στην μητέρα του, τα συναισθήματά του, ούτε έχει ξεστομίσει την λέξη «συγνώμη». Άραγε πως θα αντιδράσει εκείνη στα λόγια του γιου της;

Κυριακή 10 Ιουνίου, στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *