Πανηγυρική είσοδος στη Λεμεσό της Βασίλισσας του Καρναβαλιού

Πανηγυρική είσοδος στη Λεμεσό της Βασίλισσας του Καρναβαλιού

Πανηγυρική είσοδος στη Λεμεσό της Βασίλισσας του Καρναβαλιού

Ούτε η μικρής διάρκειας βροχή δεν πτόησε τους Λεμεσιανούς και τους ξένους επισκέπτες, οι οποίοι κατέκλυσαν χθες βράδυ το κέντρο της πόλης για να υποδεχθούν τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού “Λεμεσός, το διαμάντι της Μεσογείου” που έκανε πανηγυρικά την είσοδο της με τη συνοδεία της.

Τη Βασίλισσα, που ενσαρκώνει η Έλενα Παπαδοπούλου, υποδέχθηκαν στην Πλατεία Διοικητηρίου, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού καθώς και πλήθος κόσμου, ενώ αμέσως μετά την στέψη της από τον περσινό Βασιλιά Καρνάβαλο, η νέα Βασίλισσα ανέβηκε στο άρμα της, που φέτος είναι διακοσμημένο με τον λέοντα, το σύμβολο του Δήμου της Λεμεσού.

Ακολούθησε παρέλαση προς την Πλατεία Ηρώων, στην οποία επίσης συμμετείχαν η βασιλική οικογένεια, οι “Κανταδόροι Λεμεσού”, η Χορωδία Αρίονες, η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, οι Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, η ομάδα κρουστών Batukinio και οι Μαζορέττες Λεμεσού.

lemesos

Καλωσορίζοντας όλο τον κόσμο στον πρώτο υπαίθριο χορό των δεκαήμερων καρναβαλίστικων εκδηλώσεων της Λεμεσού, ο Δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου – μιλώντας τόσο στα Ελληνικά, όσο και στα Αγγλικά και Ρώσικα – ανέφερε πως το Καρναβάλι της Λεμεσού προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, αισιοδοξίας και πίστης για ένα καλύτερο αύριο, για όλους τους κατοίκους της Κύπρου.

Τη χαρά της από την επιλογή της ως τη φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού εξέφρασε η Έλενα Παπαδοπούλου και κάλεσε όλους να διασκεδάσουν στους τρελούς ρυθμούς του Καρναβαλιού.

Σήμερα, Παρασκευή 4 Μαρτίου, στις 20:00 στο Θέατρο Ριάλτο, θα τραγουδήσουν καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια η Παιδική Χορωδία και η Χορωδία Δωματίου του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού, του Μουσικού Εργαστηρίου και του Piccolo Επιλογής, όπως επίσης και η Παιδική Χορωδία Μελωδίες και Χρώματα και η Χορωδία Αρμονία.

Στις 21:00, κανταδόροι θα σκορπούν τις μελωδίες τους στα δρομάκια του κέντρου της πόλης με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Ηρώων.

lemesos1

lemesos2

Φωτογραφίες: Ανδρέας Λαζάρου
 

 

Πηγή : philenews

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *