Πανικός στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας: 12 διεθνούς φήμης σταρ στην Κύπρο για τα γυρίσματα reality show

Πανικός στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας: 12 διεθνούς φήμης σταρ στην Κύπρο για τα γυρίσματα reality show

Πανικός στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας: 12 διεθνούς φήμης σταρ στην Κύπρο για τα γυρίσματα reality show

Ο Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας μετατρέπεται σε τηλεοπτικό στούντιο κι από τον Ιανουάριο φιλοξενεί 12 celebrities για τη ρουμάνικη εκδοχή του ριάλιτι σόου, Η Φάρμα.

Του Κωνσταντίνου Χάμπαλη

Όπως αποκάλυψε το περιοδικό TV Μανία, από τα μέσα Ιανουαρίου το τηλεοπτικό κανάλι PROTV της Ρουμανίας βρίσκεται στην Κύπρο και μάλιστα στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας. Στέλεχος του καναλιού προσέγγισε τον περασμένο Οκτώβριο, 2 άτομα από την Κύπρο κάνοντάς τους την πρόταση να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του ριάλιτι σόου «Ferma Vedetelor», στην Κύπρο. Πρόκειται για τη ρουμάνικη εκδοχή του ριάλιτι σόου «Η Φάρμα», που εμείς κάποτε παρακολουθούσαμε στους δέκτες μας από το Mega Ελλάδος/Κύπρου, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δώδεκα celebrities από τη Ρουμανία έφτασαν στην Κύπρο τον Ιανουάριο και ζουν στη «Φάρμα» σε σχεδόν πρωτόγονες συνθήκες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και τρεχούμενο νερό. Το φαγητό τους είτε πρέπει να το καλλιεργήσουν οι ίδιοι ή να το κερδίσουν με κάποιο τρόπο. Κάθε βδομάδα υπάρχει μια τελική δοκιμασία και μια αποχώρηση. Στόχος είναι φυσικά το χρηματικό έπαθλο στο τέλος του σόου. Παρουσιάστρια του ριάλιτι είναι η Iulia Vantur η οποία θεωρείται μια από τις καλύτερες παρουσιάστριες στη χώρα της.

vantur

Μέσα από το ριάλιτι σόου γίνεται τεράστια προβολή της Κύπρου στο εξωτερικό. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί γυρίσματα σε όλο το νησί και ιδιαίτερα σε αρχαιολογικούς χώρους και χωριά όπου μπορεί να προβληθούν, η παράδοση, τα ήθη και τα έθιμά μας. Στόχος των δύο ατόμων που ανέλαβαν την παραγωγή από κυπριακής πλευράς, που δεν είναι άλλοι από τον Αλέξη Νικολάου, πρώην διευθυντή της τηλεόρασης Σίγμα και την ηθοποιό Μέλανη Στέλιου είναι η όσο το δυνατό καλύτερη προβολή της χώρας μας ως προορισμός για ξένες εταιρίες τηλεοπτικών παραγωγών και όχι μόνο.

Στην Κύπρο βρίσκονται από το Νοέμβριο 100 άτομα προσωπικό από τη Ρουμανία και εργοδοτείται προσωπικό και από την Κύπρο. Υπάρχει ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό δίκτυο για περαιτέρω συνεργασία και ίσως αυτό να είναι η αρχή, ώστε η Κύπρος να καταστεί κέντρο τηλεοπτικών παραγωγών και κινηματογράφου. Να υπογραμμίσουμε ότι το τηλεοπτικό κανάλι PROTV είναι το μεγαλύτερο και με τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης , τηλεοπτικό κανάλι στη Ρουμανία. Ανήκει στον τηλεοπτικό κολοσσό CME (Central European Media Enterprise) που έχει δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια σε Ρουμανία, Κροατία, Βουλγαρία, Τσεχία, Σλοβακία και Σλοβενία.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Like.com.cy, τις τελευταίες μέρες βρίσκονται στο νησί μας Ρουμάνοι παπαράτσι, οι οποίοι περιφέρονται στον Άγιο Θεόδωρο με τη φωτογραφική τους μηχανή, με σκοπό να πετύχουν κάπου τους ρουμάνους celebrities, που συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

farma2farma1

farma3

farma4

farma5

farma6

farma7

farma8

farma9

farma10

farma11

farma13

 

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *