Πάνος Βλάχος: Απαντά στις φήμες περί χωρισμού με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Πάνος Βλάχος: Απαντά στις φήμες περί χωρισμού με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Πάνος Βλάχος: Απαντά στις φήμες περί χωρισμού με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Βλάχος απαντά για πρώτη φορά στις φήμες περί χωρισμού με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Δίνοντας συνέντευξη στην εφημερίδα Real, ο ηθοποιός αρχικά εξήγησε πως από την σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Λος Αντζελες. Ο ίδιος ανέφερε πως η ιδέα ήταν κυρίως της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, τονίζοντας πως ήταν όνειρό της να κάνει καριέρα στην Αμερική.

Ο αγαπητός ηθοπoιός μάλιστα ρωτήθηκε και για το τι ακριβώς συμβαίνει με την σχέση τους και για το αν τελικά είναι καλά ως ζευγάρι ή όχι. Οι απαντήσεις του όμως μάλλον περισσότερο μπέρδεψαν τα πράγματα παρά τα ξεκαθάρισαν, καθώς απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση.

Τελικά τι ισχύει από όλα όσα ακούγονται για τη σχέση σου με την Ιωάννα;

Οι φωτογραφίες που δημοσιοποιούμε, οι παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουμε, ο τρόπος που ντυνόμαστε και που συμπεριφερόμαστε, έχουν έναν αντίκτυπο. Κάποιους επηρεάζουν, κάποιους τους συγκινούν, κάποιους τους απωθούν, αλλά κάτι σημαίνουν. Εγώ έχω επιλέξει να έχω μια ζωή και έναν έρωτα που να μην τα λερώνει κανένας. Οπότε ο λόγος για τον οποίο δεν μιλάω για το τι συμβαίνει στη ζωή μου είναι γιατί για εμένα είναι ό,τι πιο ιερό και ό,τι πιο σημαντικό έχω.

Δίνω ένα σήμα, λοιπόν, στον κόσμο και στους ανθρώπους που με εκτιμούν ότι, κόντρα σε αυτή τη λογική, την ευτέλεια, τον εξευτελισμό του «παρ΄τα όλα, κόσμε», δεν κρύβομαι γιατί ντρέπομαι. Δεν σωπαίνω γιατί φοβάμαι. Θέλω να έχω έναν έρωτα που να μη μου τον λερώνει κανένας. ¨Ο,τι πιο ιερό έχω εγώ στη ζωή μου είναι η ειλικρίνεια, που ζω στις συναναστροφές μου τις συναισθηματικές. Δεν θέλω αυτές να τις εξευτελίζω και να τις λερώνω. Δεν το κάνω από ντροπή, ούτε από φόβο Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό, που, αν το δημοσιοποιώ, χάνει οποιαδήποτε σημασία.

Είστε καλά, κόντρα σε όσα γράφονται;
Είναι από τις ελάχιστες φορές που μιλάω – και μιλάω γιατί θέλω να κάνω γνωστό ότι κρατάω μια στάση. Αυτό που θέλω να εκπέμψω, λοιπόν, είναι πόσο ιερή και πόσο σημαντική είναι η ζωή απέναντι σε αυτή την ψευτιά που ζούμε. Δεν θέλω να είναι η κουβέντα μας πάνω σε τι γράφεται. Δεν καθορίζονται η ζωή μου, η σχέση μου και τα συναισθήματα μου, από το τι πιστεύεις εσύ για τη ζωή μου ή από το τι γράφεται για μένα και τη ζωή μου. Επειδή είμαι ευάλωτος και συναισθηματικός, μπορεί κάποιες φορές να με στεναχωρεί, αλλά το συναίσθημα μου δεν κλονίζεται – ούτε η ζωή μου ούτε η ιερότητα του τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μου – από κανέναν.

Η Ιωάννα είναι ο άνθρωπος σου;
Το ποιος είναι ο άνθρωπος μου το ξέρει ο άνθρωπος μου. Το πως ζω, το τι αισθάνομαι το καταλαβαίνεις και τα λόγια μου μιλούν από μόνα τους. Έτυχε να είμαι έτσι ως άνθρωπος έτυχε να αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο που αγαπάω, δεν είναι κομμάτι κάποιου επαγγελματικού πλάνου.

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *