Παντρεύτηκε σε ένα γάμο έκπληξη η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones!

Παντρεύτηκε σε ένα γάμο έκπληξη η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones!

Παντρεύτηκε σε ένα γάμο έκπληξη η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones!

Η Sophie Turner κι ο Joe Jonas ζουν τον έρωτά τους και μας είχαν ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι είχαν αρραβωνιαστεί κι ότι επρόκειτο σύντομα να παντρευτούν.

Ενώ δεν γνωρίζαμε συγκεκριμένη ημερομηνία, κατά την οποία το ζευγάρι θα ενωνόταν με τα δεσμά του γάμου, ο Joe είχε πει όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του James Corden ότι σκεφτόντουσαν να κάνουν την τελετή το καλοκαίρι κι ότι ανυπομονούσε να φτάσει εκείνη ημέρα. Έχουμε να σου πούμε ότι τελικά έφτασε πολύ πιο γρήγορα από αυτό που περίμενες.

Δύο ώρες μετά το τέλος των Billboard Music Awards η Sophie και o Joe πήγαν στο Las Vegas και παντρεύτηκαν, αφού πήραν την άδεια του γάμου την ίδια μέρα. Στο Instagram του DJ Diplo, που έπαιζε στον χώρο, λίγο μετά ανέβηκε το βίντεο με το γάμο του ζευγαριού, στο οποίο θα δεις τους όρκους αιώνιας αγάπης που αντάλλαξαν.

Πολύ πιθανό, βέβαια, αυτό να ήταν μία κίνηση που δεν είχαν σκεφτεί ιδιαίτερα και να ακολουθήσει ένας πολύ μεγαλύτερος γάμος μέσα στο καλοκαίρι, όπως είχαμε φανταστεί αλλά, πλέον, είναι κι επίσημα παντρεμένοι.

Δες το βίντεο στη συνέχεια:

O 8ος κύκλος της σειράς προβάλετε αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema . Η Nova Cyprus εξασφάλισε όλους τους προηγούμενους 7 κύκλους της σειράς οι οποίοι θα διατίθενται σε Box Set στην υπηρεσία Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα προηγούμενα επεισόδια, όποτε εκείνοι θέλουν, πριν την πρεμιέρα του 8ου κύκλου στις 14 Απριλίου που θα προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική και με Ελληνικούς υποτίτλους. Το Box Set θα βρίσκεται αποκλειστικά στην υπηρεσία Nova On Demand μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *