«Παράδοση κατ’ οίκον…» με τη Βασιλική Χατζηαδάμου

«Παράδοση κατ’ οίκον…» με τη Βασιλική Χατζηαδάμου

«Παράδοση κατ’ οίκον…» με τη Βασιλική Χατζηαδάμου

Η Βασιλική Χατζηαδάμου επιστρέφει ανανεωμένη στον ALPHA Kύπρου σε ρυθμούς παραδοσιακούς, λαϊκούς και ρεμπέτικους, με ένα ολοκαίνουργιο concept που περιλαμβάνει ένα άκρως επιτυχημένο συνδυασμό παραδοσιακών και άλλων ακουσμάτων, παιχνιδιών, εκπλήξεων και έναν επώνυμο καλεσμένο που φτάνει στο στούντιο με την δική του εκπληκτική «τρελοπαρέα». Μία νέα εκπομπή που φέρει τον τίτλο «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 21.15.

Πρώτος καλεσμένος θα είναι ο ηθοποιός Μιχάλης Σοφοκλέους που με το κέφι και έξυπνο χιούμορ δηλώνει πανέτοιμος να συμμετάσχει στην πρώτη ανατρεπτική και παιχνιδιάρικη μουσικό εκπομπή, συμπληρώνοντας στίχους με το δικό του ευφάνταστο στιλ, δοκιμάζοντας τις ικανότητές του σε λεκτικά παιχνίδια, περνώντας από δοκιμασίες και τραγουδώντας μαζί με την Βασιλική Χατζηαδάμου!

Το στοιχείο της έκπληξης είναι ένα από τα πολλά συστατικά που θα διαφοροποιούν την κάθε εκπομπή, ενώ η live ορχήστρα υπόσχεται να δίνει κάθε φορά ένα άλλο αέρα στα κυριακάτικα βράδια των τηλεθεατών που δεν έπαψαν ποτέ να αγαπούν και να στηρίζουν τις παραδοσιακές μελωδίες και τα αξέχαστα τραγούδια που συντροφεύουν, χρόνια τώρα, γενεές και γενεές. Υπεύθυνος Ανάπτυξης Παραγωγής της εκπομπής «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ», είναι ο Κλείτος Κλείτου, ενώ σκηνοθέτης η Νάγια Αντωνίου.
«ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»: Πρεμιέρα Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 21.15 και κάθε Κυριακή την ίδια ώρα στον ALPHA Κύπρου.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *