Παραλίγο τραγωδία σε γάμο στη Λευκωσία λόγω βεγγαλικών

Παραλίγο τραγωδία σε γάμο στη Λευκωσία λόγω βεγγαλικών

Παραλίγο τραγωδία σε γάμο στη Λευκωσία λόγω βεγγαλικών

Του Λούκα Πάρπα

Σε τραγωδία παραλίγο να μετατραπεί τελετή γάμου στη Λευκωσία το περασμένο Σάββατο, όταν στα πλαίσια των πανηγυρισμών και μόλις έκανε την εμφάνισή του στον χώρο ο γαμπρός, φίλοι του άναψαν βεγγαλικά. Λόγω της απειρίας τους, αυτά ξέφυγαν από τον έλεγχό τους και κατέληξαν σε άτομα που παρίσταντο στην τελετή. Δύο από αυτά έπαθαν εγκαύματα, παρόλο που τα βεγγαλικά τούς κτύπησαν σε καλυμμένα με ενδύματα σημεία του κορμιού τους.

Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος τι θα συνέβαινε εάν αυτά κατέληγαν σε ακάλυπτα ευαίσθητα σημεία του σώματός τους ή σε παιδιά που επίσης παρευρίσκονταν στον γάμο.

Πανικόβλητοι προσκεκλημένοι, αμέσως μετά το περιστατικό, έσπευσαν κοντά στα τραυματισμένα άτομα και τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι νεόνυμφοι, αντιλαμβανόμενοι εκ των υστέρων το λάθος που έκαναν να επιτρέψουν τη ρίψη πυροτεχνημάτων σε ανειδίκευτα φιλικά τους πρόσωπα, ζήτησαν συγγνώμη από τους τραυματίες, οι οποίοι θέλοντας να μη χαλάσουν τη μέρα των νεονύμφων και των προσκεκλημένων, δεν μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο και ούτε υπέβαλαν καταγγελία στην Αστυνομία.

Με την εμφάνιση εξάλλου των drones στην Κύπρο και τη χρησιμοποίησή τους, χωρίς άδεια και εκπαίδευση, από επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους για κάλυψη γαμήλιων τελετών, καταγράφηκαν μέχρι σήμερα αρκετά ατυχή περιστατικά με πτώσεις drones σε σημεία όπου υπήρχαν προσκεκλημένοι.

Ευτυχώς, μέχρι σήμερα, τέτοια ατυχήματα δεν μετατράπηκαν σε δυστυχήματα για να θρηνήσουμε θύματα των καταστάσεων που επικρατούν σε κάποιες γαμήλιες τελετές.

Πηγή : Φιλελεύθερος

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *