«Παραμύθι ν’ αρχινήσει»: Μια σειρά με πολλά… εμπάργκο

«Παραμύθι ν’ αρχινήσει»: Μια σειρά με πολλά… εμπάργκο

«Παραμύθι ν’ αρχινήσει»: Μια σειρά με πολλά… εμπάργκο

Του Κωνσταντίνου Χάμπαλη

Αν και τα γυρίσματα έχουν αρχίσει από τον περασμένο μήνα, η επίσημη φωτογράφηση της πολυαναμενόμενης σειράς του ALPHA «Παραμύθι ν’ αρχινήσει» έγινε πριν από μια βδομάδα. 

Παρόλο που διαφημίζεται ως κυπριακή σειρά, το «Παραμύθι» του Λώρη είναι κατά 80% ελληνική παραγωγή, αφού κύριος αρωγός αυτής της προσπάθειας είναι ο Alpha Ελλάδος με μικρή συμμετοχή στο budget από τον Alpha Κύπρου. Έτσι λοιπόν, τα πρώτα απαγορευτικά μέτρα βγήκαν στη φόρα καθώς το ελληνικό κανάλι δεν επιτρέπει να διαρρεύσουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα ακόμα και οι ίδιοι οι συντελεστές να ανεβάσουν σέλφι με τις στολές τους κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων τους.

Ακόμα και οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο ίδιος ο δημιουργός τους, όπως μαθαίνουμε, λογοκρίθηκε γιατί δεν έλαβε τις απαιτούμενες άδειες -από το τμήμα marketing του ελληνικού σταθμού, που ανέλαβε την προώθηση- για την ανάρτησή τους.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ…

Η παραγωγή υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε έναν φανταστικό χωροχρόνο, σε εποχές με κάστρα, ιππότες, βασιλοπούλες και ορκισμένους εχθρούς. Η εφημερίδα, Espresso, παρουσιάζει τα πρώτα καρέ από την παραμυθένια σειρά,με την Κατερίνα Παπουτσάκη, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Νίκο Κουρή να φορούν τα κοστούμια τους, τα οποία έχει επιμεληθεί ειδική ομάδα ενδυματολόγων, με γνώση στη μόδα και τη ραπτική του Μεσαίωνα.

Ωστόσο, η στιγμή που περίμεναν όλοι ήταν εκείνη που θα φωτογραφιζόταν το ερωτευμένο ζευγάρι της σειράς: ο ιππότης με τη λαμπερή πανοπλία και η όμορφη πριγκίπισσα. Η Κατερίνα υποδύεται τη γλυκιά και περιζήτητη κόρη του βασιλιά, ενώ η Ελισάβετ τη μεγάλη αδελφή της, η οποία είναι στριμμένη!

Κι επειδή κάθε παραμύθι έχει τον γενναίο ιππότη του, ο Νίκος είναι εκείνος που θα τον ενσαρκώσει και όχι μόνο θα σώσει το βασίλειο, όταν βρεθεί σε κίνδυνο, αλλά και θα κερδίσει την καρδιά της όμορφης πριγκιποπούλας. Βέβαια, για να αντεπεξέλθει απόλυτα στον ρόλο του ο ηθοποιός, έμαθε ξιφασκία και ιππασία! Τον καλοκάγαθο βασιλιά της ιστορίας υποδύεται ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Η σειρά που γυρίζεται εξολοκλήρου στην Κύπρο, θα αρχίσει να προβάλλεται άμεσα, ενώ θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου. Πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή, αφού έχει πολλές ιδιαιτερότητες, ενώ σκοπός των υπευθύνων είναι να την πουλήσουν και στο εξωτερικό, μια και το -παραμυθένιο- θέμα της δεν γνωρίζει σύνορα.

 

Πηγή : Περιοδικό Tv Μανία, τεύχος 1212

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *