Πάρις Κασιδόκωστας-Τάμτα: Μαζί με τον Τζέικ Τζίλενχαλ στη θαλαμηγό «Paris»

Πάρις Κασιδόκωστας-Τάμτα: Μαζί με τον Τζέικ Τζίλενχαλ στη θαλαμηγό «Paris»

Πάρις Κασιδόκωστας-Τάμτα: Μαζί με τον Τζέικ Τζίλενχαλ στη θαλαμηγό «Paris»
Φωτογραφία: Papadakis Press

Από τη Μελίνα Κολιτσοπούλου

Από τη Γλυφάδα, όπου τους εντόπισε ο φακός του Hello! την περασμένη εβδομάδα, ο Πάρις Κασιδόκωστας και η σύντροφός του, Τάμτα, βρέθηκαν στις Κάννες.

Η παρουσία του επιχειρηματία και της μητέρας του, Μαριάννας Λάτση, στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη, καθώς τα τελευταία χρόνια κάνουν σταθερά την εμφανισή τους στην Κρουαζέτ τέτοιες μέρες, λόγω της ενασχόλησης του Πάρι Κασιδόκωστα με τις κινηματογραφικές παραγωγές μέσω της εταιρείας 1821 Μedia –η οποία έχει ήδη στο ενεργητικό της οκτώ ταινίες, καθώς και μεγάλο αριθμό τηλεοπτικών παραγωγών–, αλλά και ως διευθυντής του Hercules Film Fund, που επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Υπό αυτή την ιδιότητά του, μάλιστα, πρόκειται να παραβρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Good Time», αύριο Πέμπτη, 25 Μαΐου, στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ.

Η Μαριάννα Λάτση και ο Πάρις Κασιδόκωστας ταξίδεψαν στις Κάννες με τη θαλαμηγό τους, «Paris», ενώ για πρώτη φορά ήταν μαζί τους στο συγκεκριμένο ταξίδι και η Τάμτα, καθώς η σχέση του ζευγαριού είναι πλέον στέρεη. Μάλιστα, στη συντροφιά τους στο κατάστρωμα της θαλαμηγού εντοπίστηκε και ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τζέικ Τζίλενχαλ.

Πηγή : Περιοδικό Hello! τεύχος 115

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *