Πασίγνωστοι ηθοποιοί παραλίγο να πιαστούν στα χέρια για την Diana

Πασίγνωστοι ηθοποιοί παραλίγο να πιαστούν στα χέρια για την Diana

Πασίγνωστοι ηθοποιοί παραλίγο να πιαστούν στα χέρια για την Diana

Σε μια σειρά προσωπικών αποκαλύψεων προχώρα ο Elton John στην πολυαναμενόμενη βιογραφία του –με τίτλο «Me»- που πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 15 Οκτωβρίου.

Στις σελίδες του βιβλίου, ο τραγουδιστής αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην επίδραση που είχε η αγαπημένη του φίλη, πριγκίπισσα Diana στους άντρες, περιγράφοντας μάλιστα και ένα περιστατικό -που συνέβη κατά τη διάρκεια ενός δείπνου- ανάμεσα στον Richard Gere και τον Sylvester Stallone που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια για τα μάτια της όμορφης πριγκίπισσας.

«Ο Richard κι η Diana έδειχναν πολύ ενθουσιασμένοι ο ένας με τον άλλον» αναφέρει ο τραγουδιστής στο απόσπασμα του βιβλίου και προσθέτει: «Κρίνοντας όμως από τον τρόπο που τους κοίταζε (ο Stallone), άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως αυτό που συνέβαινε δεν του άρεσε καθόλου».

O Elton στη συνέχεια παραδέχεται πως μετά από αυτό το περιστατικό άρχισε να πιστεύει πως ο Sylvester είχε δώσει το παρόν στο δείπνο μόνο και μόνο για να γνωρίσει την Diana –και εκνευρίστηκε με τον τρόπο που εξελίχθηκε η όλη κατάσταση.

Όταν το δείπνο άρχισε να σερβίρεται, ο Elton μαζί με τον σύζυγο του, David Furnish, συνειδητοποίησαν πως ο Richard και ο Stallone έλειπαν από το τραπέζι.

Αυτό που τελικά είχε συμβεί είναι πως οι δυο άντρες είχαν πάει μέχρι τον διάδρομο και μάλωναν έντονα- προφανώς για να λύσουν τις διαφορές τους για την Diana- ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Ο Elton με τον σύζυγο έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Stallone ο οποίος έφυγε εκνευρισμένος από το δείπνο λέγοντας τα έξης λόγια: «Δεν θα είχα έρθει αν ήξερα πως είναι εδώ αυτός ο γ….» -δείχνοντας με το δάχτυλο του τον Gere, και πρόσθεσε «Αν την ήθελα, θα την είχα» -αναφερόμενος στην πριγκίπισσα Diana.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *