Πήγαμε στα ΑΛΦΑ Music Tours και τους βγάλαμε το καπέλο!

Πήγαμε στα ΑΛΦΑ Music Tours και τους βγάλαμε το καπέλο!

Πήγαμε στα ΑΛΦΑ Music Tours και τους βγάλαμε το καπέλο!

Το καλοκαίρι φέτος έχει άλλο vibe!

Μετά τον περσινό χαμό που έκαναν τα ΑΛΦΑ Music Tours με 21 live events σε ολόκληρη την Κύπρο, επέστρεψαν δριμύτερα και αυτό το καλοκαίρι στην… Reloaded εκδοχή τους! Η μπύρα ΑΛΦΑ λοιπόν, παρέα με τους Παπιγιόν, είναι και φέτος on tour με 12 εμφανίσεις κάνοντας μεγάλο buzz. Όπου και να ήσουν αυτό το καλοκαίρι, ότι και αν έκανες, σίγουρα θα τους έχεις πετύχει κάπου.

Εμείς πάντως κανονίσαμε έξοδο αποκλειστικά για τα ΑΛΦΑ Music Tours και πήγαμε να δροσιστούμε στο Kaliva on the beach! Όλη η παρέα μαζί, παραλιακά σε summer mood διάθεση, με μια μπύρα ΑΛΦΑ στο χέρι, ζήσαμε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία παρέα με τους Παπιγιόν.

Παπιγιόν δεν βάλαμε, όμως στους Παπιγιόν βγάλαμε για ακόμη μια φορά το καπέλο! Με ανεβασμένη διάθεση και καλοκαιρινό mood, οι Παπιγιόν αποτελούν ένα εκρηκτικό συνδυασμό που, θέλοντας και μη, θα σε κάνει να χοροπηδάς τραγουδώντας μαζί τους δυνατά. Τραγούδια, γέλια, διασκέδαση στο έπακρον, και όλος ο κόσμος να γίνεται ένα και να χορεύει ασταμάτητα παλιές και καινούργιες, ελληνικές και ξένες μουσικές επιτυχίες.

Αν βρεθείς κι εσύ σε κάποιο από τα φετινά ΑΛΦΑ Music Tours Reloaded, να ξέρεις ότι θα έχεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος σε διαγωνισμούς, να βγεις στην σκηνή με τους Παπιγιόν για να τραγουδήσεις και να κερδίσεις ένα από τα buckets γεμάτα παγωμένες μπύρες ΑΛΦΑ! Εμείς πάντως ζήσαμε και αυτή την εμπειρία, τραγουδώντας on stage το τραγούδι «Η ΑΛΦΑ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ» το οποίο έγραψαν οι Παπιγιόν αποκλειστικά για την ΑΛΦΑ.

Τα ΑΛΦΑ Music Tours, αποτελούν μια πρωτοβουλία της μπύρας ΑΛΦΑ, όπου μέσω των events δίνει την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει το καλοκαίρι στην Άλφα του πλευρά, δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα μεταξύ φίλων και επικοινωνώντας τις αξίες της ΑΛΦΑ: φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα.

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *