Πήγαμε στο ανακαινισμένο πολυκατάστημα Debenhams στο The Mall of Cyprus

Πήγαμε στο ανακαινισμένο πολυκατάστημα Debenhams στο The Mall of Cyprus

Πήγαμε στο ανακαινισμένο πολυκατάστημα Debenhams στο The Mall of Cyprus

Στο πλαίσιο της επέκτασης του The Mall of Cyprus, το πολυκατάστημα Debenhams φιλοξένησε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλη μία σειρά από εορταστικά events ομορφιάς και μόδας καθώς και παιδικές δραστηριότητες.

Όσοι επισκέφτηκαν το πολυκατάστημα Debenhams στο The Mall of Cyprus το Σάββατο 6 και το Σάββατο 13 Απριλίου, είχαν την ευκαιρία να απογειώσουν το look τους μέσα από τις συμβουλές και την καθοδήγηση των fashion stylists Ανδρέα Ζεν και Κωνσταντίνου Νατιώτη και των makeup artists Σάββα Σάββα και Ολίβιας Κωνσταντινίδου που βρίσκονταν στη διάθεση του κοινού, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο Debenhams, μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο DJ και το μοναδικό photobooth Orbitant 360◦. Τις Κυριακές 7 και 14 Απριλίου, γονείς και παιδιά απόλαυσαν στο Venue Café μοναδικά εργαστήρια μαγειρικής από τον διακεκριμένο chef Γιώργο Ερωτοκρίτου, φτιάχνοντας τρουφάκια και πασχαλινά μπισκοτάκια.

Ποιους είδαμε εκεί; 

Ζώη Σοφοκλέους, Χριστίνα Αργυρού, Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Νατιώτης, Χριστιάνα Ζησίμου, Ανδρέας Ζεν, Αλέξανδρος Γεωργίου.

Ανδρέας Ζεν, Κωνσταντίνος Νατιώτης, Αλέξανδρος Γεωργίου.

Ζώη Σοφοκλέους.

Νάσια Σιαηλά.

Ολίβια Κωνσταντινίδη.

 

Η ομάδα της Urban Decay.

H ομάδα της Yves Saint Laurent.

H beauty advisor της DIOR

Ιζαμπέλα Χριστοδούλου

Αριστείδης Κούγας, Χαριτίνη Ηλιάδου.

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *