Ποιοι Κύπριοι και Έλληνες επώνυμοι στηρίζουν την πορεία Ελπίδας στη Λήδρας

Ποιοι Κύπριοι και Έλληνες επώνυμοι στηρίζουν την πορεία Ελπίδας στη Λήδρας

Ποιοι Κύπριοι και Έλληνες επώνυμοι στηρίζουν την πορεία Ελπίδας στη Λήδρας

Ο Μάρτιος έχει καθιερωθεί διεθνώς ως μήνας ενημέρωσης για την ενδομητρίωση, με κινητήριο μοχλό την καμπάνια «Endomarch». Σκοπός της παγκόσμιας κινητοποίησης με σύνθημα «Time to End the Silence!» , στην οποία ενώνουν τη φωνή τους πλήθος απλού κόσμου αλλά και παρουσιαστών, ηθοποιών, αθλητών όπως οι Χριστιάνα Αριστοτέλους, Χριστίνα Δημητρίου, Αντρέας Γιόρτσιος, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Γκαγκάκη, Σμαράγδα Καρύδη, Θέμης Γεωργαντάς, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ελεονώρα Μελέτη, Ναταλία Γερμανού, Τόνια Σωτηροπούλου, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Ζαρίφη, Κλέλια Πανταζή, Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Ηλιάκη, Έλλη Κοκκίνου, Μαρία Μπεκατώρου, Θέμης Γεωργαντάς, Δέσποινα Καμπούρη είναι να σπάσουν οι γυναίκες τη σιωπή τους και να μιλήσουν ανοικτά για την ενδομητρίωση.

endom5

endom2

endom3

 

Η ενδομητρίωση είναι μια χρόνια γυναικολογική πάθηση, κατά την οποία τμήματα του ενδομητρίου αναπτύσσονται εκτός μήτρας προκαλώντας οξείς πόνους και προβλήματα υπογονιμότητας,  προσβάλλοντας  σήμερα περισσότερα από 176.000.000 γυναίκες στον πλανήτη.

endom6

Μαζί με 60 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και για πρώτη φορά στην ιστορία , η  Κύπρος συμμετέχει στην Παγκόσμια κίνηση Ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση, Endomarch Worldwide με μια Πορεία Ελπίδας, σήμερα, Κυριακή 20 Μαρτίου στις 11 πμ, στη Πλατεία Ελευθερίας του Δήμου Λευκωσίας.

endom4

Επικεφαλής του Endomarch Cyprus 2016, είναι ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς, ο οποίος έχει ορισθεί ως Πρόεδρος της εκστρατείας από τον ιδρυτή του Worldwide Endomarch Movement, Δρ. Camran Nezhat.

endom8

Η εκστρατεία Εndomarch Cyprus 2016 έχει τεθεί υπό την Υψηλή Προστασία της κυρίας  Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία  στηρίζοντας την εκστρατεία διαφώτισης και ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση, επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το πολύπλευρο κοινωνικό της έργο.

endom7

evelina

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *