Ποίηση & Έρωτας

Ποίηση & Έρωτας

Ποίηση & Έρωτας

Στο πλαίσιο της σειράς «Στιγμές στο Μουσείο» το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά μια βραδιά αφιερωμένη στην ιδέα του Έρωτα και της έκφρασής του με στόχο να αντιταχθεί στην πλήρη εμπορευματοποίηση του που επικρατεί στις μέρες μας. Αντλώντας έμπνευση από το ποίημα «Βούττημαν Ήλιου» του Δημήτρη Λιπέρτη, η εκδήλωση με τίτλο «Αγάπουν σε εξωψυχής…» διοργανώνεται την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο Μουσείο Συλλογής Γεωργίου και Νεφέλης Τζιάπρα Πιερίδη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, γνωστές προσωπικότητες θα στηρίξουν τη βραδιά, απαγγέλλοντας το δικό τους αγαπημένο ποίημα για τον έρωτα. Οι απαγγελίες θα συνοδεύονται από μελωδίες βιολιού ενώ θα προηγηθεί ενδιαφέρουσα παρουσίαση που αφορά στην εικονογράφηση του έρωτα στα αρχαιοελληνικά αγγεία από τη δρα Ανθή Δίπλα.

Συμμετέχουν οι Πόλυς Κυριάκου ποιητής/στιχουργός, Ανδρέας Μαυρογιάννης Πρέσβης, Στέφανος Παντελίδης ποιητής, Πάνος Γιαννακού ποιητής, Σόλων Παπαχριστουδούλου Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης Σολώνειον Κέντρον Βιβλίου, Σάββας Χριστοδουλίδης εικαστικός, Μαρίνα Μαλένη θεατρολόγος, Όλγα Πιερίδου δημοσιογράφος, Γκλόρια Κασσιανίδου ιδιοκτήτρια γκαλερί και Ελένη Ξένου δημοσιογράφος-συγγραφέας.
Για πληροφορίες: 22128157

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *