Ποιος διάσημος τραγουδιστής θα εμφανιστεί μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στη Μύκονο το καλοκαίρι;

Ποιος διάσημος τραγουδιστής θα εμφανιστεί μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στη Μύκονο το καλοκαίρι;

Ποιος διάσημος τραγουδιστής θα εμφανιστεί μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στη Μύκονο το καλοκαίρι;

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει στη Μύκονο ετοιμάζονται ήδη για το μεγάλο καλοκα event, που δεν είναι άλλο από την περίφημη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos.

Ο τραγουδιστής κάθε χρόνο, στη συναυλία με τα τραπέζια των εκατοντάδων ευρώ, επιφυλάσσει εκπλήξεις σε όσους βρεθούν εκεί. Εκτός από το σόου βεγγαλικών, συνήθως φιλοξενεί και κάποιον ξένο καλλιτέχνη. Πέρσι μαζί του στη σκηνή είχαν ανέβει οι Gipsy Kings, αν και η αλήθεια είναι ότι στη συναυλία του Ιουλίου του 2016 τις εντυπώσεις είχε κλέψει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο που βρέθηκε σε ένα από τα τραπέζι του Nammos.

Οι πληροφορίες του Mykonos Live TV αναφέρουν ότι φέτος στη σκηνή μαζί με τον Αντώνη Ρέμο θα ανέβει ο Ιταλός τροβαδούρος του έρωτα Ερος Ραματζότι.

Οι δυο τους θα κάνουν μία μοναδική εμφάνιση τον Ιούλιο στο κοσμικό στέκι Nammos, στην Ψαρού, όπου ο Αντώνης έχει ιδιαίτερη… προϊστορία.

Tο πρόγραμμα το οποίο πρόκειται να παρουσιάσουν θα απευθύνεται κυρίως στους ερωτευμένους, αλλά και σε εκείνους που ψάχνουν τον έρωτα.

Για τη συγκεκριμένη βραδιά αναμένεται να φτιαχτεί ειδική σκηνή, αφού η μουσική παράσταση που θα ετοιμάσουν θα είναι άκρως φαντασμαγορική και εντυπωσιακή, όπως αρμόζει στους δύο αυτούς καλλιτέχνες.

Ο Ερος Ραματζότι που έχει fun club σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα γιατί διατηρεί στενούς δεσμούς με την Ελλάδα.

Ο γόης του ιταλικού τραγουδιού αγαπάει πολύ την Ελλάδα, σέβεται την ιστορία της και δηλώνει λάτρης του αρχαίου ελληνικού πνεύματος. Τα καλοκαίρια, μάλιστα, ταξιδεύει στη Μύκονο ινκόγκνιτο για να κάνει τις διακοπές του.

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *