ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ: Επανακυκλοφορεί σε περιορισμένη ποσότητα!

ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ: Επανακυκλοφορεί σε περιορισμένη ποσότητα!

ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ: Επανακυκλοφορεί σε περιορισμένη ποσότητα!

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο, 03 Νοεμβρίου, μαζί με τον Φιλελεύθερο, την πολυτελή έκδοση «ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ» που επανακυκλοφορεί σε περιορισμένη ποσότητα!

Μια φρέσκια, μοντέρνα ματιά στο κλασικό πλέξιμο δαντέλας!

Όταν το θέμα είναι μια φαντασμαγορική πλεκτή δαντέλα, λίγα ονόματα ταυτίζονται με την τεχνική, όσο η Romi Hill. Τα σχέδια της έχουν πλεχτεί από χιλιάδες πλέκτες και οι τελευταίες δημιουργίες της στο «Πλεκτά με δαντέλα» θα σας εμπνεύσουν να τρέξετε να πιάσετε τις βελόνες και τα κουβάρια σας για να πλέξετε υπέροχα, δημιουργικά και σοφιστικέ κομμάτια. Αυτά τα 13 σχέδια με ρούχα και αξεσουάρ θα αφυπνίσουν την αγάπη σας για την παραδοσιακή τεχνική της δαντέλας, χρησιμοποιώντας κλασικές πλέξεις με νέους τρόπους, ότι κι αν δημιουργείτε: σάλια, ζακέτες, πουλόβερ ή πασμίνες.

Μέσα από αυτά τα μοναδικά κομμάτια θα γνωρίσετε την απίστευτη ευελιξία της δαντέλας: πώς οι πλέξεις αλλάζουν όταν πλέκετε με διαφορετικού πάχους νήματα, πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πλέξη σε όλο σας το πλεκτό και πώς οι μικρές πλεκτικές λεπτομέρειες μπορούν να προσθέσουν κομψότητα σε ένα πλεκτό, είτε πρόκειται για καθημερινό ρούχο, είτε πιο επίσημο. Μπορείτε να ξέρετε να πλέκετε δαντέλα με τις βελόνες, μα αυτά είναι τα Πλεκτά με δαντέλα.

Μαζί, το TvΜανία, o πληρέστερος και πιο έγκυρος τηλεοπτικός οδηγός με περιλήψεις όλων των σειρών,
και οι Χρυσές Συνταγές σε εύχρηστο μέγεθος με 20 αγαπημένα, εύκολα και νόστιμα μαγειρέματα.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *