ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

BEAUTYΠοια είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των make up προϊόντων;

Ποια είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των make up προϊόντων;

Δεν είναι μόνο η σωστή σειρά με την οποία πρέπει να τα απλώνεις καθημερινά τα προϊόντα στην επιδερμίδα σου για να απορροφώνται πιο σωστά από το δέρμα και να είναι πιο αποτελεσματικά. Στο μακιγιάζ, υπάρχουν αντίστοιχοι κανόνες- βήματα- που διασφαλίζουν τόσο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκειά του καθώς περνούν οι ώρες, αλλά πρωτίστως το άψογο αποτέλεσμα στο look σου.

Το να εφαρμοστούν δηλαδή, τα καλλυντικά στην επιδερμίδα σου ομοιόμορφα και με τη σωστή σειρά, προκειμένου να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου. Ο βασικός κανόνας που ισχύει και σε αυτή την περίπτωση- και δεν πρέπει να ξεχνάς- είναι να ξεκινάς σε καθαρή και καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα, την εφαρμογή των καλλυντικών προϊόντων.

Η σωστή σειρά:

Ξεκίνα με το primer, που θα εφαρμόσεις πρώτο μετά την περιποίηση της επιδερμίδας σου προκειμένου να δημιουργήσεις τον ιδανικό καμβά πάνω στον οποίο θα απλώσεις το foundation, το concealer κλπ. Το primer θα μειώσει την εμφάνιση των πόρων, τις όποιες ατέλειες της επιδερμίδας (λεπτές γραμμές, ρυτίδες, σπυράκια κλπ), θα απορροφήσει τη λιπαρότητα, τον ιδρώτα και κατ’ επέκταση θα προλάβει την εμφάνιση της αντιαισθητικής γυαλάδας, κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει πιο λεία.

Συνέχισε με το foundation (μπορείς να επιλέξεις αυτό που θέλεις ανάλογα την υφή και την κάλυψη που προσφέρει), το concealer (όχι μόνο κάτω από τα μάτια, αλλά και στα σημεία που υπάρχουν μικρο-ατέλειες), σέταρε με την πούδρα σεταρίσματος για να φιξάρεις το αποτέλεσμα και να πετύχεις μεγαλύτερη διάρκεια και στο τέλος, άπλωσε με τα αντίστοιχα πινέλα το bronzer στα κόκαλα των ζυγωματικών, το ρουζ στα μάγουλα και το highlighter στα ψηλά σημεία του προσώπου σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS