Ποια παίκτρια αποχώρησε από το GNTM; (βίντεο)

Ποια παίκτρια αποχώρησε από το GNTM; (βίντεο)

Ποια παίκτρια αποχώρησε από το GNTM; (βίντεο)

Στη φωτογράφιση αποχώρησης, τα υποψήφια μοντέλα χρειάστηκε να αφήσουν στην άκρη κάθε ίχνος θηλυκότητας και να μεταμορφωθούν σε άντρες gangsters και να μας μεταφέρουν στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

Σε αυτό το ταξίδι στον χρόνο, λαμπερές συμπρωταγωνίστριες τους ήταν η Κατερίνα Καραβάτου και η Έλενα Χριστοπούλου, οι οποίες πόζαραν μαζί με τα γοητευτικά «αρσενικά» του GNTM στον φακό του Κοσμά Κουμιανού.

Μία, όμως, από τις κοπέλες δεν κατάφερε να μπει ολοκληρωτικά στον ρόλο της φωτογράφισης και είδε την αυλαία του Greece’s Next Top Model να πέφτει για πάντα.

Η Αννα Τσακουρίδου ήταν η παίκτρια, η οποία είχε αρπάξει τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε και το έδειξε στις δύο πρώτες φωτογραφίσεις εντυπωσιάζοντας τους κριτές. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε να βγάλει καλή φωτογραφία με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει το ριάλιτι μοντέλων.

Στη τελική δυάδα βρέθηκε η Αννα Αμανατίδου, στην οποία η Βίκυ Καγιά είπε για ακόμη μια φορά πως βγάζει πολύ σεξαπίλ στις φωτογραφίσεις της, ενώ τις καλύτερες είχαν η Μαριάννα και η Ειρήνη Καζαριάν με κορυφαία αυτή της Μαριάννας.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *