Ποια παίκτρια αποχώρησε από το GNTM και τι συνέβη με την Ξανθούλα; (βίντεο)

Ποια παίκτρια αποχώρησε από το GNTM και τι συνέβη με την Ξανθούλα; (βίντεο)

Ποια παίκτρια αποχώρησε από το GNTM και τι συνέβη με την Ξανθούλα; (βίντεο)

Στο επεισόδιο της Τρίτης τα μοντέλα κλήθηκαν να περπατήσουν πάνω σε μία όχι και τόσο σταθερή, πλωτή πασαρέλα.

Με ψηλά τακούνια και την πισίνα να κάνει το έργο τους ακόμα πιο δύσκολο και ασταθές, τα κορίτσια έπρεπε να φτάσουν στο τέλος και να ποζάρουν στον φακό του Άγγελου Ποταμιάνου.

Ποιες κατάφεραν να αχηφήσουν τους νόμους της φυσικής και ποια ήταν εκείνη, που οδηγήθηκε μοιραία προς την έξοδο του GNTM;

Νικήτρια στη διαδικασία με την πλωτή πασαρέλα και τη φωτογράφηση ήταν η Μαριάννα Παινέση με δεύτερη την Ειρήνη Καζαριάν.

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες των κοριτσιών χαρακτηρίστηκαν ως μέτριες ενώ οι δυο χειρότερες φωτογραφίες ήταν της Ξανθής Τζερεφού και της Ροζάνας Κουτσούκου, με την τελευταία να αποχωρεί από το σπίτι του GNTM.

«Μέσα στο κόνσεπτ ήταν η Ξανθούλα. Ροζάνα λυπάμαι πάρα πολύ», είπε η Βίκυ Καγιά αποχαιρετώντας την. «Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Φεύγω με το κεφάλι μου ψηλά, κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια», είπε το μοντέλο.

Έκπληξη όμως προκάλεσε η Ξανθούλα η οποία μετά την διαμονή της στο παιχνίδι αποκάλυψε στην κάμερα πως δεν περνάει πλέον καλά στο σπίτι και πως κάποιες κοπέλες της κάνουν bullying για τα κιλά της. «Έχουν υπάρξει διάφορα σχόλια προς το πρόσωπό μου ότι δε θα έπρεπε να είμαι μέσα στο σπίτι. Η Εύη με ρώτησε τι έφαγα ενώ η Ερμίδου μου είπε “Ξανθή μην τρως τόσο, μοντέλο είσαι, θα παραξεχειλώσεις” και έπαθα το σοκ της ζωής μου. Με έκανε εκείνο το βράδυ να ανοίξει η μύτη μου», είπε.

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης και την αποκάλυψη της Ξανθούλας

Πηγή : Like.com.cy/ peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *