ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΖΩΔΙΑΠοια ζώδια θα ερωτευτούν τον Μάρτιο

Ποια ζώδια θα ερωτευτούν τον Μάρτιο

Οι αστρολογικές τάσεις στα αισθηματικά για τον Μάρτιο
Μέχρι τις 5/3 η Αφροδίτη βρίσκεται στο ανεξάρτητο, διεκδικητικό, αποφασιστικό, περιπετειώδες, παρορμητικό και παθιασμένο ζώδιο του Κριού το οποίο φημίζεται για τον εγωισμό, την ευθύτητα και τους γρήγορους ρυθμούς του. Έτσι, αναζητάμε τη σαρκική απόλαυση και τη μόνιμη δράση στις σχέσεις μας. Επίσης, μοιάζουμε να βαριόμαστε εύκολα και ψάχνουμε νέες συναρπαστικές εμπειρίες, όχι απαραίτητα με άλλο παρτενέρ (αν είμαστε δεσμευμένοι). Απλώς, χρειαζόμαστε μια ανανέωση, ενώ μοιάζουμε να ελκυόμαστε από άτομα τα οποία είναι εξωστρεφή, δυναμικά, διεκδικητικά, ενθουσιώδη, εκπέμπουν μια ρωμαλέα αύρα και έναν ισχυρό σεξουαλικό μαγνητισμό και χαρακτηρίζονται από υψηλά επίπεδα ζωτικότητας και ενεργητικότητας. Επιπλέον, είμαστε και οι ίδιοι διεκδικητικοί, αυθόρμητοι και ειλικρινείς και επικεντρωνόμαστε στα δικά μας θέλω και στην ικανοποίηση των προσωπικών μας επιθυμιών και αναγκών.

Ωστόσο, από τις 5/3 και ύστερα το «μοτίβο» διαφοροποιείται σημαντικά, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο αισθησιακό, κτητικό, υπομονετικό, αργό (ως προς τους ρυθμούς του), σταθερό και αδιάλλακτο ζώδιο του Ταύρου. Έτσι, σταδιακά τα ζητούμενά μας αλλάζουν. Σημειώνεται ότι η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας. Αναζητάμε, επομένως, μια σταθερή σχέση η οποία θα μας προσφέρει ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα (μα κυρίως σε συναισθηματικό και σε υλικό επίπεδο) και θα ικανοποιεί την ανάγκη μας για δέσμευση, αξιοπιστία και συνέπεια. Ταυτόχρονα, γινόμαστε πιο ζηλιάρηδες, κτητικοί και άκαμπτοι ενώ οι ερωτικές περιπέτειες και οι χαλαρές ή ελεύθερες σχέσεις μοιάζουν να μη μας καλύπτουν πια.

Ειδικότερα, στις 3 του μήνα αισθανόμαστε στιγμιαία ένα αίσθημα μοναξιάς, ενώ γύρω στις 4 αναζητάμε διακαώς την εγκεφαλική ταύτιση στην ερωτική μας ζωή και αισθανόμαστε την ανάγκη να συνδεθούμε πνευματικά με το ταίρι μας. Και ακριβώς λόγω αυτής της αβυσσαλέας ανάγκης μας μπορεί να επικοινωνήσουμε με κάποιον πρώην σύντροφό μας. Στις 8/3 μπορεί να ερωτευτούμε κεραυνοβόλα, ενώ ύστερα από αρκετό καιρό αισθανόμαστε ότι συνδυάζουμε στην ερωτική μας ζωή την αυτονομία και την ανεξαρτησία με τη συντροφικότητα. Στις 23 του μήνα η ρομαντική μας διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη ενώ η ανάγκη μας να εξελιχθούμε πνευματικά μέσα από τον έρωτα έρχεται στην επιφάνεια. Γύρω στις 28/3 η τύχη φαίνεται να μας χαμογελά, καθώς μας παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες συναισθηματικής φύσεως. Τέλος, γύρω στις 29 του μήνα βιώνουμε μια συναρπαστική και αναγεννητική σεξουαλική συνεύρεση, η οποία αναμένεται να μας μείνει αξέχαστη.

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 5 του μήνα, η γοητεία σου και ο προσωπικός σου μαγνητισμός απογειώνονται. Γενικότερα, η ερωτική σου διάθεση έρχεται στο προσκήνιο και η συντροφικότητα μοιάζει να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητές σου. Συν τοις άλλοις, νιώθεις ότι χρειάζεσαι μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική ζωή η οποία, όμως, θα πρέπει να συνδυάζεται με την προσωπική σου ελευθερία και ανεξαρτησία. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/3 αρχίζεις σταδιακά να γίνεσαι πιο αισθησιακός αλλά και πιο ζηλιάρης και να αντιμετωπίζεις το ταίρι σου ως «κτήμα» σου! Προσπάθησε να περιορίσεις την κτητικότητά σου, προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα και την αρμονία στη σχέση σου. Προσπάθησε λοιπόν να δεις με διαφορετικό μάτι τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι τις 5/3 η φαντασία σου και η ρομαντική σου διάθεση βρίσκονται δυναμικά στο προσκήνιο, ενώ η ερωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από στοιχεία όπως ο ιδεαλισμός και η εξιδανίκευση. Επιπλέον, υπάρχει μια ροπή σε ίντριγκες και παρασκήνιο καθώς και σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 5 του μήνα η διάθεσή σου βελτιώνεται σημαντικά. Συν τοις άλλοις, ο προσωπικός σου μαγνητισμός έρχεται στην επιφάνεια, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην ερωτική σου ζωή. Ειδικότερα, αυξάνεται η ανάγκη σου για συντροφικότητα και ο ίδιος αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς έναν σύντροφο ο οποίος θα σε σέβεται και θα σου προσφέρει συναισθηματική κάλυψη, υλική ασφάλεια καθώς και χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μέχρι τις 5 του μήνα απολαμβάνεις μια έντονη κοινωνική ζωή μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου φίλου ή κάποιου ατόμου με το οποίο μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα ή τις ίδιες ανθρωπιστικές και κοινωνικές ανησυχίες. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 5/3 δεν αποκλείεται να βιώσεις παρασκήνιο και ίντριγκα στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί, μάλιστα, να συνάψεις μία σχέση η οποία για κάποιο λόγο θα πρέπει να παραμείνει κρυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέχρι τις 5 του μήνα ο προσωπικός σου μαγνητισμός μοιάζει εκτοξευμένος στα ύψη. Η γοητεία που ασκείς εντός του εργασιακού σου χώρου είναι αξιοσημείωτη. Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να σου γίνουν προτάσεις ερωτικού περιεχομένου από ανθρώπους που σε συναναστρέφονται εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και κατέχουν θέσεις εξουσίας και κύρους. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 5 του μήνα μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις με διαφορετικό μάτι κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Εναλλακτικά, μπορεί να «εισπράξεις» το ερωτικό κάλεσμα και ενδιαφέρον κάποιου φίλου σου, διαδικτυακού ή πραγματικού. Με τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 30/3, αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να βιώσεις κάποιους καβγάδες με το ταίρι σου, οι οποίοι όμως θα ξεπεραστούν γρήγορα. Άλλωστε, η προαναφερθείσα διέλευση του Άρη δείχνει ότι θα υπάρχει πάθος στη μεταξύ σας σχέση, γεγονός το οποίο κατά κάποιο τρόπο θα σας ανανεώσει αμφότερους.

ΛΕΩΝ
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 4/3 έως τις 10/3 σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις εκ νέου και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από την έννοια της συντροφικότητας. Μέχρι τις 5 του μήνα η ανάγκη σου για πνευματική και εγκεφαλική ταύτιση στην ερωτική σου ζωή μοιάζει να κυριαρχεί. Γενικότερα, έλκεσαι από άτομα φιλοσοφημένα, φιλομαθή, πνευματώδη και κουλτουριάρικα. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να σου γεννηθεί η επιθυμία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ξένου ή κατά τη διάρκεια κάποιου μακρινού ταξιδιού. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 5/3, οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου αυξάνονται σημαντικά. Προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητισμούς και επιπολαιότητες, ώστε να μην εμπλακεί το όνομά σου σε κάποιο «ροζ σκάνδαλο»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέχρι τις 5/3 αναζητάς την απόλυτη ψυχική και σαρκική ένωση και εμφανίζεσαι κτητικός και χειριστικός προς τον σύντροφό σου. Οι σεξουαλικές σου ανάγκες μοιάζουν πανίσχυρες. Ωστόσο, σκέτο σεξ δίχως συναίσθημα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα για εσένα στην παρούσα φάση. Καλό θα είναι να αποφύγεις τυχόν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, αν θες να διατηρηθεί η αρμονία στη σχέση σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 5 του μήνα αρχίζουν να σε έλκουν οι διανοούμενοι και σοφιστικέ τύποι. Οι φιλοσοφικές συζητήσεις με το ταίρι σου μοιάζουν να λειτουργούν διεγερτικά. Δεν αποκλείεται εσύ και ο σύντροφός σου να παρακολουθήσετε από κοινού κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο ή να πραγματοποιήσετε κάποιο μακρινό ταξίδι το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 7ο ηλιακό σου οίκο κατά το χρονικό διάστημα 1/3-5/3 σου δίνει τη δυνατότητα να επικεντρώσεις την προσοχή σου στη σχέση σου και στον σύντροφό σου. Η συντροφικότητα μοιάζει να είναι το νούμερο ένα ζητούμενό σου. Αν αποφύγεις τις υπερβολικές προσκολλήσεις και λειτουργήσεις ισορροπημένα, θα μπορέσεις να απολαύσεις μια υγιή σχέση. Ωστόσο, το κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή (4/3-10/3) θα κληθείς να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί έρωτα. Στις 5 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, πολλαπλασιάζονται οι ερωτικές σου επιθυμίες αλλά ταυτόχρονα σου γεννιέται η ανάγκη να κυριαρχήσεις στον σύντροφό σου και να τον καθυποτάξεις, γεγονός το οποίο μπορεί να τον αναστατώσει, δημιουργώντας προβλήματα στη μεταξύ σας σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέχρι τις 5 του μήνα ο σύντροφός σου κατορθώνει να βελτιώσει και να ομορφύνει την καθημερινότητά σου. Μάλιστα σε βοηθάει να φέρεις εις πέρας με επιτυχία διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, τα οποία μέχρι πρότινος σου φαίνονταν «βουνό»! Από τις 5/3, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, η συντροφική σου διάθεση αυξάνεται και η αρμονία στην ερωτική σου ζωή γίνεται μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητές σου. Σαφώς, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 είναι ο πιο ακριβής οδηγός!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 5/3 νιώθεις την ανάγκη να ζήσεις φλερτ και συναρπαστικές εμπειρίες γεμάτες από πάθος και ρομάντζο. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 5 του μήνα αυξάνονται σημαντικά οι κατακτήσεις σου στον εργασιακό σου χώρο. Δεν αποκλείεται να εισπράξεις το ερωτικό κάλεσμα κάποιου συναδέλφου. Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες κατόπιν σκέψης να μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις την τύχη σου μαζί του. Αν έχεις ήδη σχέση, είναι προτιμότερο να μη συνδεθείς ερωτικά με άτομο από τον εργασιακό σου χώρο, καθώς δεν αποκλείεται η εμπλοκή του ονόματός σου σε κάποιο «ροζ σκάνδαλο» εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι τις 5/3 προτιμάς να μένεις στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σου, δίνοντας έμφαση στις ιδιαίτερες στιγμές σας. Αν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, μπορεί να εμφανιστεί κάποιος έρωτας του παρελθόντος. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 5 του μήνα, η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να σου παρουσιαστούν αρκετές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Αν έχεις σχέση, αρχίζεις να περνάς καλύτερα και να διασκεδάζεις μαζί με τον σύντροφό σου. Συμβουλέψου λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή απο Κύπρο στο 900 90 980 για να μάθεις πώς μπορείς το καλό να το κάνεις καλύτερο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι τις 5 του μήνα η Αφροδίτη διελαύνει από τον 3ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η επικοινωνία γίνεται για εσένα το νούμερο ένα ζητούμενό σου, όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος, μοιάζεις να απολαμβάνεις περισσότερο από ποτέ διαφόρων ειδών συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, είναι πιθανό να φλερτάρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί, μάλιστα, να εισπράξεις το ερωτικό κάλεσμα κάποιου γείτονά σου ή κάποιου παλιού συμμαθητή σου κατά τη διάρκεια ενός reunion. Από τις 5/3 κι ύστερα (με την είσοδο της Αφροδίτης στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου) αρχίζεις σταδιακά να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου, με το οποίο προσπαθείς να απολαύσεις ζεστές και τρυφερές στιγμές. Αν μέχρι πρότινος δεν έμενες μαζί με τον σύντροφό σου, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να συγκατοικήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Μέχρι τις 5 του μήνα η Αφροδίτη διελαύνει από τον 2ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, εμφανίζεσαι ιδιαίτερα κτητικός και ζηλιάρης προς το ταίρι σου. Επίσης, ο σύντροφός σου σε βοηθάει να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/3 αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς την επικοινωνία και τις εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις στην ερωτική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι μαζί με το ταίρι σου, στο οποίο αναμένεται να περάσεις όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, η δεδομένη χρονική περίοδος ενδείκνυται για φλερτ, λεκτικά παιχνίδια και συναρπαστικά υπονοούμενα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS