Ποιες ήταν οι απουσίες που στιγμάτισαν το Met Gala φέτος;

Ποιες ήταν οι απουσίες που στιγμάτισαν το Met Gala φέτος;

Ποιες ήταν οι απουσίες που στιγμάτισαν το Met Gala φέτος;

Κάθε χρόνο στο Met Gala ανυπομονούμε να δούμε τις ενδυματολογικές επιλογές των αγαπημένων μας σταρ. Είναι όμως κάποιες διάσημες γυναίκες που έχουμε ταυτίσει με το red carpet της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ακριβώς γιατί μας έχουν χαρίσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Φέτος όμως απουσίαζαν. Γιατί λοιπόν έλειπε η Rihanna ή η Sarah Jessica Parker;

Φέτος δεν είδαμε στο κόκκινο χαλί του Gala την Sarah Jessica Parker που πάντοτε μας εκπλήσσει με τις  εντυπωσιακές εμφανίσεις της, γιατί όπως είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός και καλός της φίλος Andy Cohen, η Parker θα έλειπε σε ταξίδι.

Ούτε η Ariana Grande εμφανίστηκε στο φετινό Met Gala. Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία και την Δευτέρα 6 Μαΐου είχε συναυλία στο Los Angeles.

Σύμφωνα με αναφορές του USA Today, ο Bradley Cooper δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο Gala,καθώς εργάζεται ως παραγωγός στην ταινία Joker.

Η Taylor Swift, σύμφωνα με φήμες, πέρασε το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αγγλία, καθώς εντοπίστηκε από fan της εκεί.

Όσον αφορά στην Selena Gomez, σε συνέντευξη της στο E-News, αποκάλυψε ότι δεν βγαίνει πολύ τελευταία. Ωστόσο,την Κυριακή 5 Μαΐου η τραγουδίστρια εντοπίστηκε στην Disneyland της Καλιφόρνιας.

Μια άλλη σημαντική απουσία απο το φετινό Gala ήταν η Rihanna.Η τραγουδίστρια δεν εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να μην πάει, αλλά σύμφωνα με απάντηση σε φαν της βρισκόταν στο σπίτι και πειραματιζόταν με προϊόντα ομορφιάς.

Τέλος, η ηθοποιός Taraji P Henson θα πήγαινε στο Met Gala, αλλά τα σχέδια της άλλαξαν τελευταία στιγμή λόγω της κηδείας του John Singleton.

Πηγή : Like.com.cy/ instyle.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *