ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

BEAUTYΠοιος είναι ο χρυσός κανόνας του καθαρισμού της επιδερμίδας;

Ποιος είναι ο χρυσός κανόνας του καθαρισμού της επιδερμίδας;

Η καθαρή επιδερμίδα είναι ο τέλειος καμβάς πάνω στον οποίο μπορείς να ξεκινήσεις τη skincare ρουτίνα σου.

Αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο από το να καθαρίζεις το πρόσωπό σου με ένα δίσκο ντεμακιγιάζ εμποτισμένο με νεράκι micellar ή ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ.

 Η σωστή αρχή, γίνεται με τον καθαρισμό του προσώπου σου με το αγαπημένο σου καθαριστικό (προσοχή στο να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα). Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζεις σε βάθος τους πόρους από το μακιγιάζ, τους ρύπους, τον ιδρώτα, τη λιπαρότητα (σμήγμα), τη σκόνη απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και προετοιμάζοντας παράλληλα, την επιδερμίδα για τα επόμενα steps. Υπάρχουν όμως, ακόμη μερικά tips που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να σε φέρουν ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στη λαμπερή-επιδερμίδα.

Δύο tips που μπορούν να κάνουν σίγουρα τη διαφορά;

Η μέθοδος του διπλού καθαρισμού χρησιμοποιώντας στην ουσία δύο προϊόντα καθαρισμού, η σύνθεση του πρώτου έχει συνήθως βάση με έλαιο και η δεύτερη το νερό, αλλά και ο χρόνος. Προσπάθησε να αφιερώσεις 30” δευτερόλεπτα κάνοντας απαλό μασάζ/ανοδικές και κυκλικές κινήσεις με το καθαριστικό προϊόν που έχεις επιλέξει καθώς πλένεις το πρόσωπό σου και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα στην επιδερμίδα σου. Τι λες, μήπως να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας;

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS