Πώς εντοπίστηκε ο δράστης – «Ναρκωμένα τα παιδιά»

Πώς εντοπίστηκε ο δράστης – «Ναρκωμένα τα παιδιά»

Πώς εντοπίστηκε ο δράστης – «Ναρκωμένα τα παιδιά»

Το παζλ της απαγωγής που συγκλόνισε το παγκύπριο από το πρωί της Τρίτης δεν έχει συμπληρωθεί, αλλά η ταχύτητα με την οποία έδρασε η Αστυνομία και το γεγονός ότι εντοπίστηκαν τα δύο παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων. Στη σύλληψη ενός ατόμου προχώρησαν οι Αρχές, ενώ τα παιδιά έμοιαζαν να είναι ναρκωμένα, αμέσως μετά τον εντοπισμό τους.

Ο άνθρωπος που ειδοποίησε την Αστυνομία ανέφερε ότι ο αδερφός του τον ενημέρωσε πως τα χαρακτηριστικά του δράστη όπως τα έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία προσομοίαζαν με έναν γείτονα.

Επιπλέον του είπε ότι είδε τον φερόμενο δράστη να αλλάζει πινακίδες στο αυτοκίνητό του τις τελευταίες μέρες. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, έμοιαζε με τις περιγραφές που είχαν δοθεί από την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βρέθηκαν οι 11χρονοι που είχαν απαχθεί – Σύλληψη 35χρονου

Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα μόλις έφθασαν στην πολυκατοικία οι δύο αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα όπου εντόπισαν το δράστη με τα δύο παιδιά.

Τόσο ο δράστης όσο και τα δύο παιδιά έμοιαζαν ναρκωμένοι. Τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τον έναν αστυνομικό και ο δεύτερος έμεινε στο διαμέρισμα με το δράστη ο οποίος καθόταν απαθής στον καναπέ και δεν αντιδρούσε.

Η πολυκατοικία όπου βρέθηκαν τα παιδιά:

Πηγή : philenews

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *