Πώς να αποκτήσεις το τέλειο μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού!

Πώς να αποκτήσεις το τέλειο μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού!

Πώς να αποκτήσεις το τέλειο μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού!

Επιτέλους, σου πρότεινε να βγείτε και φυσικά δέχτηκες. Στο πρώτο ραντεβού μαζί του θέλεις να είσαι άψογη και εντυπωσιακή. Ανάμεσα σε όλα αυτά που θα σε αναδείξουν, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το μακιγιάζ και η επιλογή που θα κάνεις στα χρώματα και στα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να εξωτερικεύσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Σαγηνευτικά μάτια
Επέλεξε ένα μαλακό μολύβι ματιών για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου. Αν επιλέξεις να βάλεις σκιά, προτίμησε φυσικούς τόνους.

Ζουμερά χείλη
Διάλεξε την απόχρωση που σου ταιριάζει και τονίζει παράλληλα και το χρώμα των μαλλιών σου. Μην ξεχάσεις να σχηματίσεις με το μολύβι χειλιών το περίγραμμα, είναι το μυστικό που θα φωτοσκιάσει τα χείλη σου.

Ρουζ για επιθυμητές γωνίες
Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στο πρόσωπο. Χρησιμοποίησε το σωστό πινέλο και την απόχρωση που σου ταιριάζει, τονίζοντας τα μήλα του προσώπου και τις γωνίες.

Μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες εκπέμπουν στο πρόσωπο τη λάμψη που τις χαρακτηρίζει. Μάθε περισσότερα στα καταστήματα Perfect U σε όλες τις πόλεις και επωφελήσου από την προσφορά 2+1 Δωρεάν στα ιταλικά επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ προσώπου Evagarden από 1η μέχρι 10 Νοεμβρίου 2018.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *