Πώς να κάνεις μια «νέα αρχή» το 2019

Πώς να κάνεις μια «νέα αρχή» το 2019

Πώς να κάνεις μια «νέα αρχή» το 2019

Wish list

Στο τέλος του χρόνου οι περισσότεροι αρχίζουν τις ανασκοπήσεις και τον προγραμματισμό για τον νέο χρόνο. Πολλοί παίρνουν μεγάλες αποφάσεις για το τι θέλουν να αλλάξουν με τον νέο χρόνο αν και οι πλείστοι τις ξεχνούν πριν φθάσει καν ο Φεβρουάριος. εκείνους τους στόχους που παράτησες πέρσι, το χόμπι που δεν ξεκίνησες ποτέ ή τις αλλαγές στην καριέρα που δεν κυνήγησες μπορούν φέτος να γίνουν πραγματικότητα φτάνει να το αποφασίσεις και να κάνεις μια συναρπαστική νέα αρχή.

Σήκω από τόν καναπέ

Κάπου μεταξύ των χριστουγεννιάτικων λουκούλλειων γευμάτων πολλοί είναι αυτοί που παίρνουν τη μεγάλη απόφαση να γραφτούν σε γυμναστήριο. Η μεγάλη πλειοψηφία όσων περνούν τελικά την πόρτα του γυμναστηρίου το εγκαταλείπει πριν να κάνει απόσβεση της εγγραφής. Το μυστικό στην προκειμένη περίπτωση είναι να κάνεις κάτι διασκεδαστικό. Αν τα γυμναστήρια και τα βάρη σε κάνουν να πλήττεις τότε ξεκίνα το δικό σου πρόγραμμα. Σύνδεσε το κινητό σου τηλέφωνο με ένα smart watch που καταγράφει τη δραστηριότητα, κατέβασε ένα app, όπως το runtastic, και φτιάξε ένα πρόγραμμα που θα μπορείς να ακολουθείς πιστά. Συνδέσου στο αξιόπιστο δίκτυο sτης Cytamobile-Vodafone και με RED plus από 28 ευρώ τον μήνα μπορείς να είσαι συνεχώς σε επαφή και να παρακολουθείς τη βελτίωσή σου.

Ωρα για αλλαγές στην καριέρα

Οι αλλαγές στην καριέρα και γενικότερα η εξισορρόπηση εργασίας και προσωπικής ζωής είναι ένας από τους στόχους που επιλέγουν οι περισσότεροι. Αν για το πρώτο θα πρέπει να αποταθείς σε ιστοσελίδες αγγελιών ή σε σύμβουλο καριέρας, για το δεύτερο τα πράγματα είναι πιο απλά. Το μυστικό λέγεται διαχείριση χρόνου. Μπορείς να ακολουθήσεις απλές συμβουλές time management, ώστε να είσαι πιο παραγωγικός/η χωρίς να σκοτώνεσαι όλη μέρα στη δουλειά. Υπάρχουν εξαιρετικά εργαλεία time management για το κινητό, όπου μπορείς να καταγράφεις το ημερήσιο πρόγραμμα και να το ακολουθείς, φτάνει να είσαι συνδεδεμένος/η μέσω του αξιόπιστου δικτύου της Cytamobile-Vodafone.

Γέμισε τον κουμπαρά σου

Το μεγάλο αγκάθι για κάθε σπίτι θα μπορούσε να έχει λύση με λίγο καλύτερο προγραμματισμό. Σπάσε τα εισοδήματα σε ημερήσια και εβδομαδιαία budget, υπολόγισε τα πάγια μηνιαία έξοδα και μείνε προσηλωμένος/η στον στόχο. Σε μερικές χώρες οι αποταμιεύσεις φθάνουν ακόμη και στο 20-25% του μισθού, αλλά έστω ένα 10% είναι ικανοποιητικό. Μια καλή αρχή για να εξοικονομήσεις χρήματα είναι το πρόγραμμα RED plus της Cytamobile-Vodafone που είναι διαθέσιμο από 28 ευρώ το μήνα.

Ποτέ δεν είναι αργά για μάθηση

Η φράση «ποτέ δεν είναι αργά για μάθηση» ισχύσει και με το παραπάνω και ενισχύεται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, που η εκπαίδευση εξ αποστάσεως έχει πάρει τα πάνω της. Ακόμη κι αν δεν έχεις χρόνο για να παρακολουθήσεις ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών, υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα μαθήματα που μπορείς να βρεις σε σελίδες, όπως το Udemy, και θα ανοίξουν τους ορίζοντές σου. Το θετικό είναι ότι μπορείς να παρακολουθήσεις τα course απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσω του αξιόπιστου δικτύου της CytamobileVodafone.

Χάσε τα κιλά των γιορτών

Το κακό είναι ότι φέτος οι ημέρες των γιορτών είναι καθημερινές, άρα τα τραπεζώματα θα καλύπτουν τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να φτάσεις τα Φώτα με αρκετά παραπανήσια κιλά. Για να τα χάσεις ακολούθησε την ίδια συμβουλή με την άσκηση που αναφέρουμε πιο πάνω. Επέλεξε ένα διαιτολόγιο που θα σε ικανοποιεί και θα σε διευκολύνει να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διατροφή για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Αν ο αριθμός των κιλών που πρέπει να φύγει είναι διψήφιος, άφησε στην άκρη τους πειραματισμούς και ακολούθησε τις συμβουλές κάποιου ειδικού. Υπάρχουν εξαιρετικά app για τη διατροφή, τα οποία μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου και να τα συμβουλεύεσαι όπου κι αν βρίσκεσαι, φτάνει να είσαι συνδεδεμένος/η με ένα αξιόπιστο δίκτυο όπως αυτό της Cytamobile-Vodafone.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *