Πώς να λάβετε πρόσκληση για τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle;

Πώς να λάβετε πρόσκληση για τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle;

Πώς να λάβετε πρόσκληση για τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle;

Και η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της χρονιάς έχει ξεκινήσει και επίσημα πλέον. Η Μ.Βρετανία ετοιμάζεται για το μεγάλο αυτό γεγονός αφού τον Μάιο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε πως πάνω από 2.000 άτομα θα πάρουν πρόσκληση για τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Αυτό σημαίνει πως η ξεχωριστή μέρα, που θα λάβει χώρα στο St. George’s Chapel στις 19 Μαίου, θα δώσει στα μέλη του κοινού την ευκαιρία να δουν από κοντά τους νεόνυμφους κατά τη διάρκεια της άφιξής τους και της αναχώρησης της πομπής με την άμαξα από το παλάτι του Windsor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Meghan Markle κάνει bachelorette party και δεν θα πιστεύεις ποιος το διοργανώνει

Το παλάτι έχει ήδη επιβεβαιώσει πως 100 παιδιά από τοπικά σχολεία θα πάρουν πρόσκληση για να βρεθούν μέσα στο κάστρο. Ακόμα 200 καλεσμένοι θα διαλεχθούν ανάμεσα από εκπροσώπους από τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς του Harry, μαζί με 530 μέλη του προσωπικού του Royal Household και Crown Estate και πάνω από 600 άνθρωποι από την κοινωνία του Windsor Castle. Από τα 2.640 μέλη του κοινού που θα προσκληθούν, μένουν ακόμα 1.200 από ολόκληρη τη Βρετανία που θα μπουν σε κλήρωση για να παρευρεθούν.

Οπότε πώς δουλεύει η διαδικασία της πρόσκλησης; Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να πάρει κανείς τον πολυπόθητο φάκελο. Συγκεκριμένα, η απόφαση πρέπει να περάσει από εννιά τοπικούς Λόρδους Υπολοχαγούς, που εργάζονται ως οι προσωπικοί εκπρόσωποι της βασίλισσας σε κάθε κομητεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πολυτελές σπα όπου έκανε το νυφικό της πάρτι η Μέγκαν Μαρκλ

“Έχουμε επικοινωνήσει με τα γραφεία των Λόρδων Υπολοχαγών σε όλη τη Βρετανία για να τους ζητήσουμε να βάλουν σε υποψηφιότητα ανθρώπους της κοινότητας που πιστεύουν πως θα άξιζαν μία πρόσκληση,” εξήγησε το παλάτι του Kensington στο Elle UK. “Αποφασίζοντας το ποιόν να βάλουν σε υποψηφιότητα, τους έχει ζητηθεί να περιλάβουν ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα ηλικιακών και κοινωνικών backgrounds, συμπεριλαμβανομένων νεαρών ανθρώπων που έχουν δείξει δυνατές ηγετικές ικανότητες και εκείνους που έχουν υπηρετήσει τις κοινωνίες τους, αλλά κατά τ’ άλλα το έχουν αφήσει επάνω τους”.

Ενώ το να πάρετε πρόσκληση για τον γάμο προϋποθέτει τη μικρή λεπτομέρεια του να είστε κάτοικος της Βρετανίας με δυνατές ηγετικές ικανότητες ή απλά πολύ τυχερή, ένα πράγμα είναι σίγουρο: «Αυτός ο γάμος, όπως όλοι οι γάμοι, θα είναι μία στιγμή χαράς και διασκέδασης που θα αντικατοπτρίζεις τους χαρακτήρες και τις αξίες του γαμπρού και της νύφης,» δήλωσε το παλάτι σε μία επίσημη δήλωση.

Πηγή : Like.com.cy/jenny.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *