ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

BEAUTYΠώς να πετυχαίνει το καθημερινό σου μακιγιάζ (συμβουλές από τους experts)

Πώς να πετυχαίνει το καθημερινό σου μακιγιάζ (συμβουλές από τους experts)

Υπάρχουν γυναίκες που δε θα έφευγαν ποτέ από το σπίτι τους χωρίς φον ντε τεν και άλλες που το χρησιμοποιούν μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις. Το γεγονός όμως είναι ένα. Σε υγρή ή κόμπακτ μορφή είναι το σημαντικότερο βήμα για ένα τέλειο μακιγιάζ.

Αυτό θα καλύψει τυχόν ατέλειες και δυσχρωμίες και θα δώσει ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα προκειμένου να δεχθεί τα προϊόντα μακιγιάζ. Στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία τους με πρωτοποριακές συνθέσεις, σε πλήθος αποχρώσεων και για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Πέτυχε φυσικό look σαν να μη φοράς μέικ απ

Η φυσική απόχρωση της επιδερμίδας αποτελεί το μυστικό για τη σωστή επιλογή, γι’ αυτό να θυμάσαι πάντα πως η ιδανική απόχρωση φον ντε τεν είναι εκείνη που πλησιάζει το φυσικό σου χρώμα. Έτσι, αν:

Έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα, μάτια και μαλλιά, επίλεξε φον ντε τεν μεσαίας ή σκούρας απόχρωσης.

Η επιδερμίδα σου είναι κανονική και τα μαλλιά σου σκούρα ξανθά ή καστανά, αναζήτησε τους τόνους του μπεζ.

Είσαι ανοιχτόχρωμη,  οι ειδικοί προτείνουν έναν ή δύο τόνους πιο σκούρους από το φυσικό.

Μυστικά από τους make up experts

Tο μυστικό για να μην κάνεις λάθος στην απόχρωση είναι να απλώσεις μια μικρή ποσότητα στο λαιμό, καθώς είναι το μοναδικό σημείο που πλησιάζει χρωματικά τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας του προσώπου.

Στις περιπτώσεις τώρα που ό,τι και να δοκιμάζεις δεν μπορεί από μόνο του να πλησιάσει το φυσικό τόνο της επιδερμίδας σου, μπορείς να αναμείξεις δύο διαφορετικά προΐόντα μαζί, το πιο σκούρο με το πιο φωτεινό, και να έχεις το ζητούμενο αποτέλεσμα. Ζήτησε από την αισθητικό να σε βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία.

Να θυμάσαι ότι η απόχρωση της επιδερμίδας αλλάζει κατά τη διάρκεια του χρόνου, γι’ αυτό θα πρέπει να ανανεώνεις κάθε εποχή το προϊόν που χρησιμοποιείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS