ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

BEAUTYΠώς να ξεφορτωθείς τη μουντζούρα από το eyeliner και τη μάσκαρα

Πώς να ξεφορτωθείς τη μουντζούρα από το eyeliner και τη μάσκαρα

Με τα κραγιόν να καλύπτονται πίσω από τη μάσκα, η μάσκαρα και το eyeliner έχουν γίνει οι πρωταγωνιστές του νεσεσέρ και του μακιγιάζ μας στην covid-19 εποχή.

Κι ενώ τα πράγματα στο κραγιόν είναι πιο εύκολα, στη μάσκαρα αλλά κυρίως στο eyeliner, οι περισσότερες, δυσκολευόμαστε. Μία μικρή αδέξια κίνηση, λίγο το χέρι σου που δεν είναι σταθερό και δεν κράτησες καλά το βουρτσάκι, η βιασύνη της στιγμής και η μουντζούρα στο μακιγιάζ σου είναι γεγονός.

Η επόμενη στιγμή είναι αυτή που πρέπει να διαχειριστείς το πώς θα αφαιρέσεις τη μουντζούρα. Με ποιον τρόπο μπορείς να την αφαιρέσεις χωρίς να χρειάζεται να ξανακάνεις εξ αρχής όλο το μακιγιάζ σου; Ποια προϊόντα από το μπουντουάρ σου χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις; Ποιες κινήσεις αρκούν;

Πριν πατήσεις play για να δεις το παρακάτω video με όλη τη διαδικασία, θα σου πω πως χρειάζεται να έχεις στα χέρια σου δύο μόνο πράγματα: μία μπατονέτα και ένα fixing spray μακιγιάζ. Οι κινήσεις απλές. Αρχικά, ψεκάζεις την μπατονέτα με το spray φιξαρίσματος μακιγιάζ και στη συνέχεια με αυτή καθαρίζεις τοπικά, το σημείο που έχεις μουντζουρωθεί με τη μάσκαρα ή το eyeliner. Είσαι έτοιμη. Κάλυψε το σημείο ταμποναριστά με λίγο concealer και συνέχισε με το υπόλοιπο μακιγιάζ σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS