Πώς θα γίνει η αποτοξίνωση Γουαϊνστάιν και Σπέισι από το σεξ – Το πρόγραμμα της κλινικής

Πώς θα γίνει η αποτοξίνωση Γουαϊνστάιν και Σπέισι από το σεξ – Το πρόγραμμα της κλινικής

Πώς θα γίνει η αποτοξίνωση Γουαϊνστάιν και Σπέισι από το σεξ – Το πρόγραμμα της κλινικής

Τους κανόνες που θα πρέπει να τηρούν οι ασθενείς (και συγκεκριμένα ο Γουάινσταϊν και ο Κέβιν Σπέισι) αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της πολυβραβευμένης και πανάκριβης κλινικής Μίντοους.

Η κλινική Μίντοους βρίσκεται κάπου μέσα στην έρημο Σονόρα των ΗΠΑ και είναι περίπου 2,5 φορές μεγαλύτερη από την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος ο Frank Underwood από το «Ηouse of Cards» – To Netflix απέλυσε τον Σπέισι

Ο πρώην πια πανίσχυρος παραγωγός και ο φημισμένος ηθοποιός αποφάσισαν να απομακρυνθούν από τα φώτα της δημοσιότητας και να απομονωθούν μέσα στα 14 στρέμματα της κλινικής κόβοντας για οκτώ εβδομάδες όλες τις δραστηριότητες από τις οποίες είχαν εθιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζολί και Πάλτροου καταγγέλλουν τον Γουάινσταϊν για σεξουαλική παρενόχληση

Βέβαια, ο Σπέισι και ο Γουάινσταϊν δεν είναι οι πρώτοι διάσημοι που περνούν την πύλη της συγκεκριμένη κλινικής, καθώς σε αυτή έχουν βρεθεί η Ελ ΜακΦέρσον, η Κέιτ Μος και η Σελένα Γκόμεζ σε μία προσπάθειά τους να απαλλαχθούν απ΄ ότι είχαν πρόβλημα όπως ( τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, ο τζόγος ή ακόμη και η δουλειά).

Ο ένας μήνας παραμονής εκεί κοστίζει 37.000 δολάρια (32.000 ευρώ) και δεδομένου ότι το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουν οι δύο άνδρες είναι 45 ημερών, το κόστος της επίσκεψης του θα ανέλθει σε 48.000 ευρώ.

Βέβαια η τιμή αυτή συνάδει κάπως με τις εγκαταστάσεις της κλινικής, η οποία μοιάζει περισσότερο με πολυτελέστατο ξενοδοχείο που περιλαμβάνει όλα τα κομφόρ.

Τι κάνουν αυτές τις 45 ημέρες:

Στις 45 ημέρες της παραμονής τους, ο Κέβιν Σπέισι και ο Γουάινσταϊν εντάσσονται σε ένα ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης το οποίο ονομάζεται «Απαλό Μονοπάτι». Μέσα από εκεί, οι ίδιοι προσπαθούν μέσω διάφορων μεθόδων, όπως η τέχνη, να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.

Εκτός από την τέχνη, όμως τα «πεθαμένα» αστέρια του Χόλιγουντ κάνουν χρήση και ειδικών φαρμάκων, όπως αντικαταθλιπτικών, αντι-ανδρογόνων φάρμακων για την καταστολή των σεξουαλικών παροτρύνσεων, κλπ.

Συγκεκριμένα, η μέθοδός με το όνομα «Απαλό Μονοπάτι» εστιάζει στην αναθεώρηση των πεποιθήσεων του ατόμου αναφορικά με την εξάρτησή του, εν προκειμένω από το σεξ.

«Οι άντρες καθοδηγούνται στο ταξίδι τους για ανάκαμψη εξετάζοντας τις υποκείμενες αιτίες εθισμού και τις συνυπάρχουσες διαταραχές. Ο στόχος είναι να αποκτήσουν αυτά τα άτομα το θάρρος να αντιμετωπίσουν δύσκολα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της θλίψης και της απώλειας. Να θεραπευτούν από το συναισθηματικό τραύμα και να αναπτύξουν αίσθηση ευθύνης για τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές τους», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της κλινικής.

Το μόνο σίγουρο, βέβαια, είναι πως κατά την διάρκεια αυτών των 8 εβδομάδων, οι ασθενείς δεν πρέπει να έχουν σεξουαλικές επαφές, να καπνίζουν και να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα κι άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η θεραπεία τους

Βέβαια, υπάρχουν κι άλλα προγράμματα έτσι ώστε οι ίδιοι να περνούν την ώρα του, όπως προγράμματα ιππασίας, γιόγκα, τάι-τσι, βελονισμού και διαλογισμού.

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *