Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο;

Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο;

Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο;

Κατά διαστήματα συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες και καταιγίδες.

Το Σάββατο θα υπάρξουν αρχικά βροχές, ενώ μετά το μεσημέρι η κατάσταση θα βελτιωθεί. Την Κυριακή η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Αναλυτικά: Σήμερα καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά ενώ προοδευτικά θα επηρεαστούν και αρκετές άλλες περιοχές. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 5 στα ψηλότερα ορεινά. Το Σάββατο, αρχικά αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα. Ωστόσο σταδιακά μετά το μεσημέρι ο καιρός θα σημειώσει βελτίωση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο το διήμερο.

Πηγή : philenews

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *