Πώς βάζουν οι Γαλλίδες το άρωμά τους και διαρκεί όλη μέρα

Πώς βάζουν οι Γαλλίδες το άρωμά τους και διαρκεί όλη μέρα

Πώς βάζουν οι Γαλλίδες το άρωμά τους και διαρκεί όλη μέρα

Τα french girls λοιπόν, εκτιμούν τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται τα αρώματα, έχουν επίγνωση των συστατικών τους και φυσικά γνωρίζουν πώς ακριβώς να τα εφαρμόσουν στο σώμα τους, ώστε να διαρκούν όλη μέρα.

Ίσως μέχρι τώρα να ψεκάζατε το αγαπημένο σας άρωμα μόνο στους καρπούς των χεριών και στον λαιμό σας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια french tips, που θα κάνουν την αγαπημένη σας μυρωδιά να μένει όλη μέρα πάνω σας.

 

  1. Βρείτε τα σωστά σημεία

Έχετε ακούσει ότι τα french girls αναφέρουν τα λεγόμενα «παλμικά σημεία», όταν μιλούν για αρώματα και τον τρόπο που τα εφαρμόζουν. Ουσιαστικά, πρόκειται για τα θερμότερα σημεία στο σώμα, όπως είναι οι καρποί, ο λαιμός σας, το μέσα μέρος του βραχίονα και ανάμεσα στο στήθος. Προτείνουν, ωστόσο και ένα ακόμη μέρος, το οποίο σίγουρα δεν είχατε ξανακούσει: την περιοχή της μέσης, η οποία τείνει να είναι εξίσου θερμή και βοηθά το άρωμα να αναδύει περισσότερο τη μυρωδιά του. Ναι, ακόμα και μέσα από τα ρούχα! Δοκιμάστε το κυρίως τις πιο θερμές μέρες του χρόνου που τα ενδύματα είναι πιο ελαφριά.

 

  1. Ψεκάστε τα μαλλιά σας

Όπως μπορεί να μείνει το άρωμα στα ρούχα σας, έτσι ακριβώς μπορεί να μείνει και στα μαλλιά σας. Μάλιστα, διαρκεί και πιο πολύ εκεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι, αφού ψεκάσετε τους καρπούς των χεριών σας και τον λαιμό, εφαρμόστε λίγο από το αγαπημένο σας perfume και στα μαλλιά. Επίσης, εάν σκοπεύετε να τα πιάσετε σε μια αλογοουρά, μπορείτε να βάλετε ελάχιστη ποσότητα στο λαστιχάκι σας. Έτσι, θα γοητεύετε όποιον περνάει από δίπλα σας με την παραμικρή κίνηση!

 

 

  1. Μην τρίβετε το άρωμα

Σίγουρα, θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν ψεκάζετε το άρωμά σας στον ένα καρπό του χεριού σας, έπειτα τους τρίβετε μεταξύ τους, πιστεύοντας πως έτσι μεταφέρεται καλύτερα στον άλλον. Με αυτόν τον τρόπο, ωστόσο, όχι μόνο δεν εξαπλώνεται το άρωμα, αλλά περιορίζεται και η μυρωδιά του με αποτέλεσμα να μη διαρκεί όσο θα θέλατε. Επομένως, δε χρειάζεται να μπαίνετε σε αυτήν τη διαδικασία. Ψεκάστε απλώς τις περιοχές που επιθυμείτε και αφήστε το να απορροφηθεί από μόνο του και να στεγνώσει φυσικά πάνω στην επιδερμίδα σας.

 

  1. Μη βιαστείτε

Καλύτερα να μην ψεκάζετε σε πολύ κοντινή απόσταση στο δέρμα σας, αλλά από πιο μακριά. Η «ομίχλη» αρώματος που βλέπετε να βγαίνει από το μπουκάλι και να σας αγκαλιάζει τρυφερά, βοηθά στην εξάπλωσή του σε περισσότερες περιοχές του σώματός σας και του επιτρέπει να ξετυλίγεται σταδιακά. Αν εφαρμόζεται εξ επαφής, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μυρίζει μόνο ένα συγκεκριμένο σημείο. Ένα tip που εφαρμόζουν όλες οι french girls!

Πηγή: glow.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *