Πότε αναμένεται η πρώτη κατάθεση της Μίνας Αρναούτη;

Πότε αναμένεται η πρώτη κατάθεση της Μίνας Αρναούτη;

Πότε αναμένεται η πρώτη κατάθεση της Μίνας Αρναούτη;

Την πρώτη κατάθεσή της στους αξιωματικούς της Τροχαίας Ελληνικού αναμένεται να δώσει τις επόμενες ημέρες η 30χρονη φίλη του Παντελή Παντελίδη, Mυρσίνη Αρναούτη η οποία επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που ανετράπη σε επικίνδυνη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Η 30χρονη, η οποία νοσηλευόταν για πολλές ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», αποσωληνώθηκε την περασμένη Τρίτη από τους θεράποντες γιατρούς και θα είναι σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αξιωματικός της Τροχαίας που προΐσταται των ερευνών για το δυστύχημα αναφέρει ότι «οι ισχυρισμοί που έχουν ακουστεί ότι μπορεί ο Παντελής Παντελίδης να μην οδηγούσε ο ίδιος το τζιπ δεν προκύπτουν από τα μέχρι στιγμής στοιχεία. Από τις έρευνες προκύπτει ότι ο Παντελίδης ήταν ο οδηγός. Αυτό θα γίνει βεβαιότητα, όμως, μόνο όταν πάρουμε τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA. Τα αποτελέσματα από τις πραγματογνωμοσύνες, επίσης, δεν έχουν έρθει ακόμα στα χέρια μας για να διαπιστώσουμε την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα, αν και είναι πολύ πιθανό η ακριβής εκτίμηση της ταχύτητας να είναι αδύνατη».

Πηγή : thetoc.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *