Πραγματογνώμονας στη βίλα με τα χρυσά ταβάνια των Μενεγάκη-Λάτσιου – Για να λήξει η διαμάχη

Πραγματογνώμονας στη βίλα με τα χρυσά ταβάνια των Μενεγάκη-Λάτσιου – Για να λήξει η διαμάχη

Πραγματογνώμονας στη βίλα με τα χρυσά ταβάνια των Μενεγάκη-Λάτσιου – Για να λήξει η διαμάχη

Ενας πραγματογνώμονας θα δώσει τη λύση στην πολύχρονη διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο για την περίφημη βίλα των Μελισσίων.

Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, την περασμένη Τρίτη το ζευγάρι είχε ραντεβού στα δικαστήρια, ωστόσο, κανείς τους δεν εμφανίστηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων. Το νέο αυτό ραντεβού των δύο πρώτην συζύγων είχε δοθεί προκειμένου να ορκιστεί πραγματογνώμονας που θα κάνει εκτίμηση του σπιτιού και να δώσει τη λύση στη διαμάχη των Μενεγάκη-Λάτσιου.

Ο ορισμός του πραγματογνώμονα θα γίνει τον Ιούνιο. Από το πόρισμά του θα προκύψει εκτίμηση της συνολικής αξίας του σπιτιού, αλλά και το αν μπορεί να διαχωριστεί, προκειμένου να ζήσουν και οι δύο εκεί ή, εάν αυτό δεν κριθεί δυνατό, να εκποιηθεί και το τίμημα να μοιραστεί στα δύο μέρη. Η πλευρά του Γιάννη Λάτσιου ζήτησε να δοθεί κοντινή ημερομηνία δικασίμου, καθώς επρόκειτο απλώς για έναν ορισμό πραγματογνώμονα.

latsios

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret, αναφέρεται πως σε ρόλο μάρτυρα από την πλευρά του Γιάννη Λάτσιου στην τελευταία δικαστική μάχη του πρώην ζευγαριού, παρουσιάστηκε η αδελφή του Αγλαΐα. Στην κατάθεση της πρώην διευθύντριας παραγωγής της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, αναφέρεται μεταξύ άλλων για το σπίτι των Μελισσίων: «Είναι μια ιδιαίτερα πολυτελής κατασκευή. Όλα τα υλικά είναι πολυτελή. Έχει χρυσά ταβάνια και καταπληκτικά πατώματα. Είναι μια κατασκευή πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Αν κανείς προσπαθήσει να το φέρει σε άλλη κατάσταση, δηλαδή να το χωρίσει, θα χαθεί η αξία του ακινήτου και των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Θα χαθούν τα χρήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί. Θα χαθούν τα χρήματα που έχουν επενδύσει στην κατασκευή. Η αξία του ακινήτου είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ».

menegakibatler1

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *