Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Let’s Hippo for Children» στο Προεδρικό Μέγαρο

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Let’s Hippo for Children» στο Προεδρικό Μέγαρο

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Let’s Hippo for Children» στο Προεδρικό Μέγαρο

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στο Προεδρικό Μέγαρο υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κας Αναστασιάδη, εκδήλωση για το πρωτότυπο και ευαίσθητο έργο, «Let’s Hippo», μια συνδιοργάνωση του Sophia Foundation και της Partners Y&R, με υποστηρικτή τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό «Ο Φιλελεύθερος».

20 καλλιτέχνες φιλοτέχνησαν αφιλοκερδώς ιπποπόταμους φτιαγμένους από fiber glass και τους παρουσίασαν στους όμορφους κήπους του Προεδρικού.

Το πρότζεκτ «Let’s Hippo» είναι εμπνευσμένο από τα πέτρινα ιπποποταμάκια του Σοφία για τα Παιδιά, που φτιάχνονται από τα παιδιά στην Κένυα με πολλή αγάπη.

Με τη βοήθεια του Πανίκου Τεμπριώτη, που είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια, οι ιπποπόταμοι φιλοτεχνήθηκαν και υπογράφτηκαν από τους εξής αναγνωρισμένους Κύπριους καλλιτέχνες: Σπύρος Αγάθου, Άντρος Ευσταθίου, Δώρος Ηρακλέους, Ελίνα Ιωάννου και Γιάννης Γιάννης, Γλαύκος Κουμίδης, Νίκος Κουρούσιης, Λία Λαπίθη, Αντρέας Μακαρίου, Μυρτώ Μακρίδου, Παναγιώτης Μιχαήλ, Έλενα Νικολάου και Λήδα Συμεωνίδου, Παναγιώτης Πασάντας, Χαράλαμπος Σεργίου, Βάσω Χατζουλλή Σεργίου, Μαρσέλλα Σράμκοβα, Πανίκος Τεμπριώτης, Αντώνης Τζιαρρίδης, Ντίνη Χριστοφόρου και Νίτσα Χατζηγεωργίου.

Καθένας από τους συλλεκτικούς ιπποπόταμους κληρώθηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς από τις hippoστηρίκτριες εταιρείες που τους «υιοθέτησαν» έναντι του ποσού των €5000, ποσό που θα ενισχύσει ουσιαστικά το έργο του Σοφία για τα Παιδιά.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά και το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω», το οποίο πρoσφέρει μεσημεριανό φαγητό στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία της Κύπρου.

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *