Πρεμιέρα για το «Game Of Love»: Τα κρυφά ζευγάρια και οι 30.000 ευρώ (βίντεο)

Πρεμιέρα για το «Game Of Love»: Τα κρυφά ζευγάρια και οι 30.000 ευρώ (βίντεο)

Πρεμιέρα για το «Game Of Love»: Τα κρυφά ζευγάρια και οι 30.000 ευρώ (βίντεο)

Πρεμιέρα, το βράδυ της Δευτέρας, έκανε το νέο ερωτικό reality του ΑΝΤ1, Game of Love.

Ο παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος σύστησε στους τηλεθεατές τους παίκτες, εξηγώντας τους κανόνες του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, το τηλεπαιχνίδι αποτελείται από 4 ζευγάρια και 6 singles, οι οποίοι καλούνται να ζήσουν σε μία πολυτελή βίλα κάπου στο Ναύπλιο.

Τα ζευγάρια είναι ο Παναγιώτης με την Στέλλα, ο Δημήτρης με την Αγγελική, ο Γιάννης και η Μικαέλα και ο Παναγιώτης με την Στεφανία.

Οσο για τους singles, αυτοί αποτελούνται από την Άννυ, τον Σωτήρη, την Νάνσυ, τον Βασίλη, την Μαρίνα και τον Μάνο.

Ωστόσο, οι κανόνες δεν είναι τόσο απλοί, καθώς πριν μπουν οι παίκτες στο σπίτι, ο Χάρης Χριστόπουλος έσπευσε να «χωρίσει» τα δύο από τα έξι ζευγάρια.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη και την Στέλλα και τον Δημήτρη με την Αγγελική, από τους οποίους μόνο οι δύο θα μπουν στο παιχνίδι (ένας από κάθε ζευγάρι) και μετά από λίγο καιρό θα μπει και το ταίρι τους στο παιχνίδι.

Η απόφαση αυτή μάλιστα δεν άρεσε καθόλου στην Στέλλα, η οποία δεν θα μπει στο παιχνίδι με το αγόρι της, με αποτέλεσμα να αρχίσει τα κλάματα on camera πριν καλά καλά ξεκινήσει το ριάλιτι.

Πάντως, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, ο μόνος τρόπος για να κερδίσει κάποιο ζευγάρι τα 30.000 ευρώ είναι να καταφέρει να κρατήσει τη σχέση του για 33 μέρες κρυφή από τους υπόλοιπους.

Βέβαια, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς οι singles θα κάνουν τα πάντα για να ανακαλύψουν τα ζευγάρια. Από την άλλη πλευρά, τα ζευγάρια θα πρέπει να μην δώσουν τον παραμικρό στόχο στους άλλους, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να αναγκαστούν να επιλέγουν άλλους παίκτες στις καθημερινές τους δοκιμασίες.

Ετσι, όποιο ζευγάρι δεν καταφέρει να αποπλανήσει τους υπόλοιπους παίκτες, μέσω των δοκιμασιών… αποπλάνησης, στο τέλος της εβδομάδας θα βγαίνει υποψήφιο προς αποχώρηση κι ένας από τους δύο στη συνέχεια θα αποχωρεί από το παιχνίδι.

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *