Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Αυτή θα είναι η παράνυφος στο γάμο τους;

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Αυτή θα είναι η παράνυφος στο γάμο τους;

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Αυτή θα είναι η παράνυφος στο γάμο τους;

Το ειδύλλιο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle καλά κρατεί και σε λίγο καιρό συμπληρώνεται ένας χρόνος για τη σχέση τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι έχει ήδη βρει την παράνυφο για το γάμο του, επομένως και η πρόταση θα πλησιάζει.

Όποτε ανακοινωθεί το σίγουρο είναι ένα: πως η είδηση αυτή θα είναι το highlight της ημέρας και θα περιμένουμε με αγωνία την απάντηση της Meghan. Η κολλητή φίλη της ηθοποιού, Priyanka Chopra κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην τηλεόραση, ρωτήθηκε για τη σχέση του ζευγαριού και μόνο καλά λόγια είχε να πει, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο Harry θα κάνει σύντομα την πρόταση γιατί πρώτη φορά βλέπει την φίλη της τόσο ευτυχισμένη.

Ρωτήθηκε επίσης αν θα είναι αυτή η παράνυφος της Meghan, με την Priyanka να μη δίνει μία σίγουρη απάντηση. «Δεν ξέρω αν θα είμαι εγώ, αλλά θα είναι σίγουρα μία πολύ αγχωτική διαδικασία, αφού θα σε κοιτάζει όλος ο κόσμος», ανέφερε η star.

Φυσικά, εάν η Priyanka γίνει η «Κυρία επί των Τιμών» της ηθοποιού, αυτό σημαίνει πως θα είναι αρκετοί stars του Hollywood καλεσμένοι στον γάμο, κάτι που δεν θα αρέσει όμως καθόλου στη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως και να έχει, μπορεί να μην ξέρουμε πότε θα γίνει η πρόταση, ξέρουμε όμως σίγουρα ποια θα είναι η παράνυφος.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *