Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η εικόνα που μαρτυρά διπλή εγκυμοσύνη!

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η εικόνα που μαρτυρά διπλή εγκυμοσύνη!

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η εικόνα που μαρτυρά διπλή εγκυμοσύνη!

Στις 19 Μαΐου ο πρίγκιπας Harrry και η Meghan Markle ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ωστόσο, μόλις μερικά 24ωρα πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, κυκλοφόρησε δημοσίευμα του In Touch που ήθελε την τότε μέλλουσα Δούκισσα του Sussex να περιμένει παιδί με τον πρίγκιπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες φωτογραφίες του πρίγκιπα Harry μετά το ταξίδι του μέλιτος με τη Meghan Markle

Μάλιστα το άρθρο ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κορίτσι και ο Δούκας είχε ήδη αποφασίσει και το όνομα αυτής.

Η συγκεκριμένη παραφιλολογία συνεχίζεται ακόμη με τελευταία «ενημέρωση» να αναφέρει, πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να αποκτήσει παιδάκι και το έχουν ήδη βάλει μπροστά. Το αποκορύφωμα ωστόσο δεν ήταν αυτό, αλλά το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, που θέλει την Meghan Markle να είναι έγκυος σε δίδυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μυστικά ομορφιάς της Meghan Markle για ένα λαμπερό πρόσωπο!

Αρκετά αστείο σαν γεγονός και διόλου βάσιμο και αληθινό. Είναι η πιο αλλόκοτη είδηση της ημέρας και σχεδόν αποκλείουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο τόσο νωρίς. Το περιοδικό αναφέρει επίσης, πως η Δούκισσα του Sussex εκτός του ότι περιμένει δίδυμα, τα παιδιά είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι, και πως μάλιστα η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας του Harry. Αυτό είναι το μόνο το οποίο πιστεύουμε, εάν ο πρίγκιπας κάνει κόρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Meghan Markle στην πρώτη εμφάνισή της με τη Βασίλισσα και χωρίς τον Πρίγκιπα Harry

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Meghan έμαθε ότι είναι έγκυος μόλις δύο μέρες πριν από τον γάμο. Αν και πιστεύουμε πως το δημοσίευμα αυτό είναι ψευδές η αλήθεια θα φανεί στο επόμενο διάστημα και στην κοιλιά της Δούκισσας.

Δες τη φωτογραφία  παρακάτω.

Πηγή : Like.com.cy/ queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *