Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Στην Ελλάδα για διακοπές λίγο πριν τον γάμο τους;

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Στην Ελλάδα για διακοπές λίγο πριν τον γάμο τους;

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Στην Ελλάδα για διακοπές λίγο πριν τον γάμο τους;

Και ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον βασιλικό γάμο που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου, φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Harry και τη Meghnan Markle να σχεδιάζουν ένα ταξίδι αναψυχής.

«Συναγερμός» έχει σημάνει στη Ζάκυνθο καθώς φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle να καταφτάνουν στο νησί. Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται ξενοδόχο, το ζευγάρι φέρεται ότι θα επιβιβαστεί σε γιοτ με προορισμό την Κέρκυρα και από εκεί θα ταξιδέψει σε Ζάκυνθο και Λευκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Δεν θα πιστεύετε ποιοι δεν είναι καλεσμένοι στο βασιλικό γάμο!

«Καλημέρα αγαπητοί φίλοι. Ενημερωθήκαμε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle θα σταματήσουν στη Ζάκυνθο για μια μέρα στις αρχές Μαΐου πριν από τον γάμο τους. Είναι τεράστια ευχαρίστηση και τιμή για όλο το νησί. Και φυσικά για τη φίλη μας Maria Drogitis που θα είναι ο προσωπικός τους ξεναγός. Οι άνθρωποι του δήμου, όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό για το όμορφο νησί της Ζακύνθου», έγραψε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Hotel Castelli, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Το φημολογούμενο ταξίδι μπορεί να συμπέσει με την πρώτη επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου και της δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλα, στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Μαΐου, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Ωστόσο, η άφιξη του Harry και της Meghan καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου. «Εµάς δεν µας έχουν ενηµερώσει για τίποτα. ∆ιαβάσαµε απλώς την είδηση και θα ήταν χαρά µας η άφιξή τους στο νησί», ανέφερε, στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η υπεύθυνη του ξενοδοχείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle: Κι όμως το βραχιόλι της έχει ιδιαίτερη σημασία!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δήμαρχος της Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, που δήλωσε πως «θα ήταν τιµή µας να έρθουν ο πρίγκιπας Χάρι και η µέλλουσα σύζυγός του στο νησί µας. ∆εν έχουµε καµία παραπάνω ενηµέρωση ή λεπτοµέρειες, αλλά φαντάζοµαι ότι µόλις έρθουν θα ενηµερωθούµε».

Πηγή : Like.com.cy/ peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *