Πρίγκιπας Κάρολος: Η άγνωστη σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια

Πρίγκιπας Κάρολος: Η άγνωστη σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια

Πρίγκιπας Κάρολος: Η άγνωστη σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια

Αυτό είναι πραγματικά κάτι που δεν το γνωρίζαμε και μόλις το μάθαμε μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ, η οποία κάποτε σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο, διάδοχο του βρετανικού θρόνου.
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός ταινιών ανέβηκε στη σκηνή του Londos’s Hyde Park και αστειεύτηκε για τις φήμες ότι κάποτε είχε ρομαντική σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο.
«Αν είχα παίξει καλά τα χαρτιά μου, θα μπορούσα να είμαι η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα», τόνισε αναφερόμενη στους τίτλους εφημερίδων τη δεκαετία του ’70 που συνόδευαν φωτογραφίες της με τον πρίγκιπα Κάρολο, όπως για παράδειγμα:
«Η Μπάρμπρα γοητεύει τον πρίγκιπα της, τον Κάρολο».
Οι δυο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά το 1974 στα γυρίσματα της ταινίας Funny Lady.
Μετά από 20 χρόνια βρέθηκαν ξανά, όταν η Στρέιζαντ εμφανίστηκε Wembley Arena σε εκδήλωση για τη στήριξη του ιδρύματος Prince’s Trust, που βοηθά ευάλωτους νέους να προχωρήσουν στη ζωή τους.
Αργότερα εκείνη τη χρονιά, δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η τραγουδίστρια και ηθοποιός είχαν σχέση, μετά το χωρισμό του Κάρολου από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, το 1994.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κρίστοφερ Άντερσεν στο βιβλίο του 2016 «Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, and the Throne», ο πρίγκιπας Κάρολος και η Στρέιζαντ είχαν μυστικό ραντεβού στο «Bel Air Hotel», για το οποίο κανείς δεν γνώριζε τίποτα.

Πηγή : Like.com.cy/ gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *