Προκαλεί η Γιάννα Τερζή: Δείτε σε ποια χώρα ευχήθηκε να νικήσει – Και δεν είναι η Κύπρος!

Προκαλεί η Γιάννα Τερζή: Δείτε σε ποια χώρα ευχήθηκε να νικήσει – Και δεν είναι η Κύπρος!

Προκαλεί η Γιάννα Τερζή: Δείτε σε ποια χώρα ευχήθηκε να νικήσει – Και δεν είναι η Κύπρος!

Η Ελλάδα, με εκπρόσωπο τη Γιάννα Τερζή δεν κατάφερε δυστυχώς να περάσει στον τελικό της φετινής Eurovision.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται ωστόσο ακόμη στη Λισαβόνα και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην 63η Eurovision.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο μήνυμα της Γιάννας Τερζή: «Μην νομίζετε πως είμαι εξαφανισμένη» (βίντεο)

Μάλιστα, σήμερα, πόζαρε μαζί με την εκπρόσωπο της Βουλγαρίας, Zhana Bergendorff, και άναψε… φωτιές, καθώς στη φωτογραφία τους, την οποία πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram ευχήθηκε στη Βουλγαρία να κερδίσει τον διαγωνισμό, ενώ προέτρεψε τον κόσμο να ψηφίσει τη Βουλγαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δακρυσμένη και εκνευρισμένη η Γιάννα Τερζή μετά τον αποκλεισμό στη Eurovision (βίντεο)

«Το καλύτερο μέρος του ταξιδιού μου. Σε αγαπώ κορίτσι μου. Ελπίζω να κερδίσεις. Ψηφίστε τη Βουλγαρία» έγραψε χαρακτηριστκά.

Λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram την εμπειρία της από τη Eurovision, αφήνοντας αιχμές για όσους δεν την στήριξαν στην προσπάθειά της! Διαβάστε το μήνυμά της:

«Με τεράστια υπομονή απέναντι σε αμέτρητες αντιξοότητες και πολλά “όχι”, τυχαία ή μη, η ομάδα μου κι εγώ πιστέψαμε στο τραγούδι αυτό μέχρι και το τελευταίο κύτταρό μας. Με ενθουσιασμό και σκληρή δουλειά κάναμε τα αδύνατα δυνατά για μήνες, με ότι δεδομένα είχαμε. Αυτοί που ήταν 100% μαζί μας φάνηκαν, όπως φάνηκαν επίσης κι αυτοί που δεν ήταν.

Σημασία για μένα δεν έχουν οι δεύτεροι, γιατί πολύ απλά δεν είναι “συμπαίκτες”. Για μένα σημασία έχει πως ανεβήκαμε στη σκηνή μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο και δώσαμε τις ψυχές μας, όπως ακριβώς έπρεπε να κάνουμε για εμάς και για εσάς! Σημασία έχετε όλοι εσείς που κάνατε το τραγούδι νούμερο ένα από την πρώτη στιγμή! Που το καταλάβατε. Και που ζήσατε μαζί μας το “Όνειρό Μας”! Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου εσείς και το τραγούδι μας, σας αγαπώ! Μην πληγώνεστε, να είστε περήφανοι! Αγαπητά media ακόμα δεν πιστέυω πόσο σύσσωμα αντιδράσατε απέναντι στην Ελληνική Συμμετοχή φέτος. Έφυγα για Λισαβώνα παίρνοντας μαζί μου όλη σας την αγάπη και τη στήριξη! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!»

Με τεράστια υπομονή απέναντι σε αμέτρητες αντιξοότητες και πολλά “όχι”, τυχαία ή μη, η ομάδα μου κι εγώ πιστέψαμε στο τραγούδι αυτό μέχρι και το τελευταίο κύτταρό μας. Με ενθουσιασμό και σκληρή δουλειά κάναμε τα αδύνατα δυνατά για μήνες, με ότι δεδομένα είχαμε. Αυτοί που ήταν 100% μαζί μας φάνηκαν, όπως φάνηκαν επίσης κι αυτοί που δεν ήταν. Σημασία για μένα δεν έχουν οι δεύτεροι, γιατί πολύ απλά δεν είναι “συμπαίκτες”. Για μένα σημασία έχει πως ανεβήκαμε στη σκηνή μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο και δώσαμε τις ψυχές μας, όπως ακριβώς έπρεπε να κάνουμε για εμάς και για εσάς! Σημασία έχετε όλοι εσείς που κάνατε το τραγούδι νούμερο ένα από την πρώτη στιγμή! Που το καταλάβατε. Και που ζήσατε μαζί μας το “Όνειρό Μας”! Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου εσείς και το τραγούδι μας, σας αγαπώ! Μην πληγώνεστε, να είστε περήφανοι! 💙💙💙 #OniroMou Αγαπητά media ακόμα δεν πιστέυω πόσο σύσσωμα αντιδράσατε απέναντι στην Ελληνική Συμμετοχή φέτος. Έφυγα για Λισαβώνα παίρνοντας μαζί μου όλη σας την αγάπη και τη στήριξη! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!

A post shared by Yianna Terzi (@yiannaterzi) on

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *