Πρώτα γενέθλια για τη Forever21 με ένα λαμπερό fashion party στο The Mall of Cyprus

Πρώτα γενέθλια για τη Forever21 με ένα λαμπερό fashion party στο The Mall of Cyprus

Πρώτα γενέθλια για τη Forever21 με ένα λαμπερό fashion party στο The Mall of Cyprus

H Forever21 έσβησε το πρώτο κεράκι των γενεθλίων της σε ένα fashion πάρτι που άφησε εποχή στο The Mall of Cyprus.

Ο πρώτος χρόνος της Forever21 στην Κύπρο άλλαξε τα δεδομένα και αναζωογόνησε τις στιλιστικές τάσεις. Ανέδειξε τη μόδα μέσα από τον δυναμισμό, την πρωτοτυπία και τις μοντέρνες γραμμές του απόλυτου αμερικανικού fashion brand.

30 χρόνια στον κόσμο, 1 χρόνο στην Κύπρο, πάντα Forever21. Ένας χρόνος που αγαπήθηκε και «φορέθηκε» πολύ από όλους τους λάτρεις της μόδας και γιορτάστηκε ακόμα περισσότερο στο The Mall of Cyprus.

Το Σάββατο 12 Μαΐου, σε ένα λαμπερό fashion party, συμμετείχαν όλα εκείνα που έχουν κάνει τη Forever21 το νέο love brand της Κύπρου. Οι street style επιλογές, η ποιότητα, η φρέσκια αντίληψη και οι προσιτές τιμές για κάθε άντρα και γυναίκα. Κυρίως όμως συμμετείχε όλος εκείνος ο κόσμος που την αγκάλιασε και την έκανε δική του από την πρώτη στιγμή.

Νέοι και νέες μαζί με με όλους τους fashion trendsetters γιόρτασαν στον ρυθμό του «απογειωμένου» DJ και των απίστευτα διασκεδαστικών happenings, ζώντας την απόλυτη ξεσηκωτική shopping εμπειρία.

Το highlight αυτής της μεγάλης και χαρούμενης παρέας ήταν φυσικά η αποκλειστική συνεργασία της Forever21 με τις Kendal & Kylie, που με τη νέα τους συλλογή ανέβασαν ακόμα περισσότερο τη διάθεση όλων και άφησαν υποσχέσεις για ακόμα πιο λαμπερές, fashion στιγμές στο μέλλον.

Όμως το πάρτι συνεχίστηκε σε ακόμα πιο έντονους ρυθμούς, αφού κάθε λάτρης της μόδας είχε την ευκαιρία, εκείνη την ημέρα, να αποκτήσει τα αγαπημένα του ρούχα και αξεσουάρ με έκπτωση 21%.

Το Σάββατο 12 Μαΐου το The Mall of Cyprus «ντύθηκε» Forever21 σε ένα party που αποθέωσε τη μόδα και έκανε όλους να αναρωτιούνται ένα μόνο πράγμα: πότε θα γίνει το επόμενο;

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *