Πρωτάθλημα με τρεις χώρες στο Survivor – Όλες οι πληροφορίες

Πρωτάθλημα με τρεις χώρες στο Survivor – Όλες οι πληροφορίες

Πρωτάθλημα με τρεις χώρες στο Survivor – Όλες οι πληροφορίες

Πρωτάθλημα με τη συμμετοχή τριών χωρών ξεκινά από σήμερα στο Survivor. Τα καλύτερα ζευγάρια από Ελλάδα, Τουρκία και Ρουμανία θα αναμετρηθούν στο στίβο μάχης του Άγιου Δομίνικου. Ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά και οι δύο παρουσιαστές των άλλων δύο χωρών θα βρεθούν μαζί για να παρουσιάσει ο καθένας το παιχνίδι για λογαριασμό της χώρας του.

Για πρώτη φορά οι παίκτες θα επιλεγούν από τη συνολική τους απόδοση στο παιχνίδι. Για την Ελλάδα συμμετέχουν η Κατερίνα Δαλάκα από τους Διάσημους και ο Ηλίας Γκότσης από τους Μαχητές. Στο τέλος αυτού του εσωτερικού πρωταθλήματος οι νικητές θα πάρουν μεγάλα έπαθλα.

 

Απόψε, στις 21:15 το βράδυ στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ η ανατρεπτική εξέλιξη, αλλά και δύο ακόμη συναρπαστικοί αγώνες. Ένας αγώνας επάθλου φαγητού-που όλοι έχουν ανάγκη- αλλά και ένας μικρότερος με τη συμμετοχή αυτή τη φορά των γυναικών.

Ποιοι θα είναι οι νικητές; Πως θα δουν τα νέα δεδομένα οι παίκτες και των δύο ομάδων; Απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ σ’ ένα ακόμη καθηλωτικό και ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor”.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *