Προβλήματα υγείας για την Ελένη Χατζίδου μετά το Survivor: «Θα μπω στο χειρουργείο»

Προβλήματα υγείας για την Ελένη Χατζίδου μετά το Survivor: «Θα μπω στο χειρουργείο»

Προβλήματα υγείας για την Ελένη Χατζίδου μετά το Survivor: «Θα μπω στο χειρουργείο»

Έχει λίγο καιρό που η Ελένη Χατζίδου αποχώρησε από το Survivor και επανήλθε στους καθημερινούς ρυθμούς της. Ωστόσο, κάποια σημάδια από την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ακόμα έντονα.

Για τον τρόπο με τον οποίο το Survivor επηρέασε την υγεία της, μίλησε, μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Ελένη Χατζίδου, αποκαλύπτοντας ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Χατζίδου: Η επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό και η φωτογραφία που δημοσίευσε

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχασε 7 κιλά και έχει πάρει ξανά τα 4, αλλά και αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, τα οποία δεν είναι λίγα!

«Έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω κάτι για το δέρμα μου. Ο ήλιος έκαιγε όταν δεν έβρεχε, έκαιγε υπερβολικά. Έχω γεμίσει κάτι σπυράκια μικρά, περίεργα. Οι φίλοι μου που με είδαν μου είπαν “πάλι καλά”. Έκανα ενυδάτωση, μεσοθεραπεία. Και για τους μαύρους κύκλους, που δεν έχω, αλλά πιο πολύ ψυχολογικά. Ο κύκλος σταματάει και ακόμα δεν έχει φτιάξει, έχω θέμα. Έχω και ένα άλλο θέμα, πρέπει να κάνω και μία σαν εγχειρησούλα, επειδή οι ορμόνες μου δεν είναι πολύ καλά. Έβγαλα κάτι σαν πολυποδάκι, κάτι μικρό, δεν είναι σοβαρό. Πήρα ένα χάπι για να μπορέσει να μου έρθει η περίοδος», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Ελένη Χατζίδου εκδηλώθηκε: Αυτά είναι τα αγόρια που της άρεσαν στο «Survivor» (βίντεο)

Και συνέχισε: «είχαμε πρόβλημα με τη μνήμη. Εγώ δεν μπορούσα να θυμηθώ ανθρώπους που συναναστρεφόμουν τον τελευταίο μήνα. Είχα τεράστιο πρόβλημα, αλλά μου έλεγαν ότι είναι φυσιολογικό από την αφαγία. Έχω οξεία τενοντίτιδα, αλλά επειδή ο γιατρός φοβήθηκε και για μηνίσκο και για κάτι άλλο, μου είπε κάνε μια μαγνητική να δούμε. Πρέπει να κάνω φυσικοθεραπείες. Τουλάχιστον δέκα! Το κουνούπι όταν γύρισα είδα ότι με είχε τσιμπήσει. Πήρα αντιβίωση και για αυτό. Καλά πάμε!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ελένη:

 

Πηγή : Like.com.cy/ peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *