Ψήνεται τηλεοπτική συνεργασία μεταξύ Μαυρίδη – Τανιμανίδη;

Ψήνεται τηλεοπτική συνεργασία μεταξύ Μαυρίδη – Τανιμανίδη;

Ψήνεται τηλεοπτική συνεργασία μεταξύ Μαυρίδη – Τανιμανίδη;

Υπήρξαν συνεργάτες και φίλοι για πάρα πολλά χρόνια συνεργάστηκαν για το «World Party» που μεταδιδόταν από τον ALPHA. Στη συνέχεια όμως οι δρόμοι του χώρισαν ενώ η σχέση των δύο ανδρών μέχρι και σήμερα δεν είναι και στα καλύτερά της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης πλέον δε μιλάνε ενώ και οι δύο αποφεύγουν να μιλάνε για τη μεταξύ τους σχέση. Από φέτος βρέθηκαν και σε αντίπαλα κανάλι αφού ο γνωστός tattoo artist παρουσίασε το «Beat Buzzer» που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 και ολοκλήρωσε τον κύκλο του.

Ωστόσο δεν αποκλείεται μια νέα τηλεοπτική συνύπαρξη των δύο ανδρών.
Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Star, ο Γιώργος Μαυρίδης «πολιορκείται» από τον ΣΚΑΪ για καινούργια εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου. Δεν πρόκειται για ταξιδιωτική εκπομπή όπως το «World Party» ή κάποιο τηλεπαιχνίδι.

Ο δημοσιογράφος επεσήμανε ότι ο Γιώργος Μαυρίδης δεν έχει συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου, γεγονός που του ανοίγει τον δρόμο προς οποιοδήποτε κανάλι. Μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Σάκης Τανιμανίδης που αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον ΣΚΑΪ, ενώ έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *