Ραγίζει καρδιές ο John Travolta για τον αδικοχαμένο γιο του: «Ήταν τα πάντα για μένα»

Ραγίζει καρδιές ο John Travolta για τον αδικοχαμένο γιο του: «Ήταν τα πάντα για μένα»

Ραγίζει καρδιές ο John Travolta για τον αδικοχαμένο γιο του: «Ήταν τα πάντα για μένα»

Ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα έγραψε στο facebook o Τζον Τραβόλτα για τον αδικοχαμένο γιο του, ο οποίος «έσβησε» πριν από έξι χρόνια.

Ο μικρός Τζετ, ο οποίος ήταν αυτιστικός έφυγε από τη ζωή στις 2 Ιανουαρίου 2009, όταν χτύπησε το κεφάλι του στη μπανιέρα ενώ ήταν για διακοπές στις Μπαχάμες με την οικογένειά του.

Ο 61χρονος ηθοποιός δεν μπορεί να το ξεπεράσει αυτήν την τραγική απώλεια. Μαζί με την παρακάτω τρυφερή φωτο έγραψε το εξής κείμενο, προτρέποντας μάλιστα τους θαυμαστές του -και όχι μόνο- να ζουν την κάθε μέρα τους σαν να είναι η τελευταία.

«Λένε πως το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάνεις έναν γονιό. Μπορώ πλέον να πω πως αυτό δεν είναι αλήθεια. Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάνεις ένα παιδί. Κάποιον που ανέθρεψες και παρακολούθησες να μεγαλώνει κάθε ημέρα. Κάποιον στον οποίο έμαθες πώς να μιλάει και να περπατάει. Κάποιον στον οποίο έμαθες πώς να αγαπά. Αυτό είναι το δυσκολότερο πράγμα στον κόσμο. Ο γιος μου πέθανε από μια κρίση. Μου έφερε τόση χαρά. Ήταν τα πάντα για εμένα. Στα 16 χρόνια που ήμουν ο πατέρας του έμαθα πώς να αγαπάω δίχως όριο. Πρέπει να σταματήσουμε για ένα λεπτό και να είμαστε ευγνώμονες για την ύπαρξη των παιδιών μας όπως και τα παιδιά μας να είναι ευγνώμονες για την ύπαρξη μας. Γιατί η ζωή είναι πολύ, πολύ μικρή. Παιδιά, περάστε χρόνο με τους γονείς σας και γονείς, περάστε χρόνο με τα παιδιά σας. Συμπεριφερθείτε τους καλά. Γιατί μια ημέρα θα πάρετε τα μάτια σας από το κινητό σας τηλέφωνο και δε θα είναι εκεί. Αυτό που πραγματικά έμαθα καλύτερα από όλα είναι πως πρέπει να ζούμε και να αγαπάμε κάθε ημέρα σαν να είναι η τελευταία μας. Γιατί μια ημέρα θα είναι όντως η τελευταία μας. Πάρτε ρίσκα και απολαύστε τη ζωή σας. Σε όσους αγαπάτε, να τους το λέτε. Μην πάρετε καμία στιγμή για δεδομένη. Τη ζωή αξίζει να τη ζούμε».

Σημειώνεται πως ο Τζον Τραβόλτα και η σύζυγος του Κέλι Πρέστον έχουν ακόμα δύο παιδιά, ένα κορίτσι 13 και ένα αγόρι 3 ετών.

john

 

Πηγή : star.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *