Ραμόνα Φίλιπ, πόσες αποσκευές παίρνεις μαζί σου στα ταξίδια σου;

Ραμόνα Φίλιπ, πόσες αποσκευές παίρνεις μαζί σου στα ταξίδια σου;

Ραμόνα Φίλιπ, πόσες αποσκευές παίρνεις μαζί σου στα ταξίδια σου;

Η Ραμόνα Φίλιπ, μοιράζεται κάθε ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της φίλους! Έχουμε δει στο Instagram της φωτογραφίες της από την Αμερική, την Ινδία, την Ελλάδα και άλλες γωνιές της γης. Πρόσφατα, ξεφύλλισε το άλμπουμ των ταξιδιών της για το περιοδικό Omikron και μίλησε για τις εμπειρίες που κουβαλά από κάθε ταξίδι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε η ώρα να φορέσεις το σορτσάκι σου! Δες πώς το φόρεσε η Ραμόνα Φίλιπ

Απάντησε μάλιστα στην ερώτηση εάν κάθε φορά που ταξιδεύει κουβαλά πολλές αποσκευές ή προτιμά να παίρνει ελάχιστα μαζί της.

«Ωχ! Μεγάλη ιστορία οι αποσκευές! Μου αρέσει η μόδα και ασχολούμαι μ’ αυτή, αυτό δεν χρειάζεται επιβεβαίωση. Θα ήταν λοιπόν αταίριαστο για μένα να μην είμαι κατάλληλα ντυμένη ανάλογα με τον κάθε προορισμό και σίγουρα θέλω να είμαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο. Αλλά, επειδή είμαι επίσης προγραμματισμένη και οργανωμένη, υπολογίζω και έχω από πριν μια ιδέα για το τι θα φορέσω και πού, το ύφος και τη διάθεση των συνόλων. Έχει σημασία να είμαι άνετη, αλλά και στυλάτη, είτε βρίσκομαι στο Παρίσι, είτε στην έρημο. Το πακετάρισμα είναι και μια ωραία διαδικασία που σε βάζει στη διάθεση του ταξιδιού. Τώρα αν καταλήγουν να είναι πολλές ή λίγες οι αποσκευές στο τέλος, ας μην το αναλύσουμε άλλο!»

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *