Ρέμος – Θεοδωρίδου – Παπαρίζου: Άλλαξε ο χώρος διεξαγωγής του απόλυτου event του καλοκαιριού

Ρέμος – Θεοδωρίδου – Παπαρίζου: Άλλαξε ο χώρος διεξαγωγής του απόλυτου event του καλοκαιριού

Ρέμος – Θεοδωρίδου – Παπαρίζου: Άλλαξε ο χώρος διεξαγωγής του απόλυτου event του καλοκαιριού

Ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου, ενώνουν τις φωνές τους σε μια μοναδική, μεγάλη συναυλία στην Λάρνακα, στο Στάδιο Γ.Σ.Ζ , την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Με οδηγό τις σπουδαίες επιτυχίες τους, οι τρεις καλλιτέχνες  θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι , συμπαρασύροντας σε μελωδικά μονοπάτια τον κόσμο που θα τους απολαύσει σε μία σπάνια συνύπαρξη.

Ο Αντώνης Ρέμος, με την υπέροχη φωνή του και την ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία του, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του αγγίζουν πάντα την πρώτη θέση στα charts και γίνονται πάντα επιτυχίες, οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες ενώ οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

H Νατάσα Θεοδωρίδου, η σύγχρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, με την καθαρή λαϊκή  φωνή της, τις μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει και την δωρική της σκηνική παρουσία, καταφέρνει να καθηλώνει το κοινό που την κρατά εδώ και χρόνια στις υψηλότερες θέσεις των charts αλλά και στην καρδιά του.

Η Έλενα Παπαρίζου,  η μεγαλύτερη Ελληνίδα Pop Star, λαμπερή πάντα, δυναμική, αυθεντική και με μοναδική σκηνική παρουσία καταφέρνει κάθε φορά που βρίσκεται στην σκηνή να κερδίζει το κοινό και να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με ένα εκρηκτικό show.

Η τεράστια ανταπόκριση του κοινού, που θέλει να απολαύσει τη μοναδική μουσική συνύπαρξη των τριών τραγουδιστών, είχε ως αποτέλεσμα να αλλάζει ο τόπος διεξαγωγής της συναυλίας και από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας να μεταφερθεί στο Στάδιο ΓΣΖ.

Η εταιρεία Galaxias Live Productions Ltd, θέλοντας να κάνει ό,τι καλύτερο για τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε θερμά το event,  αποφάσισε την αλλαγή χώρου ώστε το κοινό να απολαύσει τους τρεις κορυφαίους καλλιτέχνες ακόμα πιο άνετα , στο χώρο του γηπέδου.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για όλους τους χώρους του Σταδίου ΓΣΖ (κερκίδες και αρένα).

Γενική είσοδος 20 ευρώ

Ραντεβού λοιπόν, για μια μοναδική βραδιά , για μία ξεχωριστή μουσική συνεύρεση, την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στο Στάδιο Γ.Σ.Ζ, που θα πλημμυρίσει με υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, αξεπέραστες ερμηνείες και πολύ κέφι.

Ένα μεγάλο πάρτι,  θα στηθεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που περίτρανα έχουν αποδείξει ότι αγαπούν και στηρίζουν την Κύπρο  κάτι που αμοιβαία κάνει και ο λαός της μεγαλονήσου για εκείνους.

Το απόλυτο ,μεγαλύτερο μουσικό event του φετινού καλοκαιριού έχει άρωμα Ελλάδας, έχει Αντώνη Ρέμο, Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλενα Παπαρίζου.

Μη λείψει κανείς!!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖEI:

Με την Ευγενική Υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας

Xoρηγοί :

Επίσημος Αερομεταφορέας :

Χορηγοί Επικοινωνίας :

 

Προπώληση :

www.Tickethour.com.cy

Τιμή Εισιτηρίου : 20€

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ :

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *