#ΡΙΚ: Το ίδρυμα της νέας εποχής

#ΡΙΚ: Το ίδρυμα της νέας εποχής

4323
Ο Σταύρος Σταύρου πλάθει ιστορίες τηλεοπτικής φαντασίας.

Μετά το πέρασμα (sic) του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου στη νέα εποχή, με την εκπομπή #ΡΙΚ, η διεύθυνση του Ιδρύματος απέστειλε την πιο κάτω εγκύκλιο στο προσωπικό, με την οποία αναλύει τη στρατηγική της νέας αυτής εποχής:

1. #gavriellapp: Με τη χρήση ενός application, ο κάθε τηλεθεατής θα μπορεί να στείλει τη δική του ψήφο εμπιστοσύνης στη Γαβριέλλα. Όταν συμπληρωθούν 100 ψήφοι, η παραγωγή θα σβήσει το μικρόφωνο του Λουκά Χάματσου και η Γαβριέλλα θα είναι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Μετά από κλήρωση, ένας τυχερός τηλεθεατής θα κερδίζει έναν αποχυμωτή ή μια ντουζίνα κούπες με λεμόνι.

2. #TwittaretePeriPatris: Η θρυλική εκπομπή του ΡΙΚ «Αμύνεσθαι περί πάτρης» γίνεται διαδραστική. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κύπρια μάνα θα μπορεί με την αποστολή ενός tweet να κάνει τη ζωή του γιόκα της λίγο πιο εύκολη. Με το hashtag #PatrisKoupepia, η κυρία Τούλα από την Περιστερώνα και η κάθε κυρία Τούλα από την Περιστερώνα θα μπορούν να αποστείλουν ένα ταψί κουπέπια στο παιδί τους, ενώ με το hashtag #PatrisRousfeti θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το μέσο τους διαδικτυακά, αναγράφοντας το όνομα του πολιτικού προσώπου με το οποίο συνδέονται. Την εκπομπή θα παρουσιάζει η Τζώρτζια Παναγή.

3. #CryForMeElita: Σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, το ΡΙΚ παρουσιάζει την πρωτοποριακή ιδέα «Make the saint cry». Με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριό του, ο τηλεθεατής θα μπορεί να κάνει την Ελίτα (σαν άλλη αγία) να δακρύζει για την ομορφιά των Πάνω Λευκάρων, το θάνατο του Ευαγόρα Παλληκαρίδη, τη συμμετοχή των Minus One στη Eurovision, ακόμα και την έξοδο της Κύπρου από το μνημόνιο.

4. #PetrinoTopothetisiProintos: Με την αποστολή ενός και μόνο e-mail, ο τηλεθεατής θα μπορεί να προωθήσει το προϊόν ή την επιχείρησή του μέσα από το Πέτρινο Ποτάμι. Ακολουθεί ενδεικτικός διάλογος:
-Κόρη Τταλλού, μα ο Ζηνωνής του παττιχάρη συντυχάννει με την αρφότεκνη του Κουτσιουπή!
-Άτε κόρη! I am shocked! Ευτυχώς που φορώ πάνες ακράτειας «Ττου ππι ορ νοτ ττου ππι». Εγγυημένη λύση!

5. #GoParis: Ένα application που θα δώσει άλλο αέρα στη μεσημεριανή ζώνη. Ο τηλεθεατής θα έχει την ευκαιρία να ρυθμίσει με ένα κουμπί την ταχύτητα της ομιλίας του Πάρη Ποταμίτη στο «Από μέρα σε μέρα». Η προσπάθεια αυτή γίνεται με στόχο να μειωθεί η διάρκεια της εκπομπής σε έξι ώρες και σαράντα λεπτά. Στην οθόνη του tablet του κάθε τηλεθεατή που θα συμμετέχει, θα εμφανίζεται ως δώρο το χαμόγελο του Πανίκου Χατζηπαναγή.

6. #KarantoniGamoiVaftisia: Θέλεις τραγούδι στο γάμο της κόρης σου; Θέλεις χορό στα λογιάσματα του γιου σου; Θέλεις κέφι στα βαφτίσια της εγγονής σου; Η Άντρη είναι εδώ. Στείλε τη λέξη «karantoni» στο 8888 και η Άντρη θα σου χαρίσει μια υπέροχη ερμηνεία του «Έφυγες νωρίς», του «Περνά περνά η μέλισσα», ακόμα και του «Εν η μάνα μου που φταίει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα αυτή εποχή στο ΡΙΚ θα ξεκινήσει επίσημα με το που οι αρμόδιοι στο Ίδρυμα καταφέρουν να κρύψουν τα καλώδια των μικροφώνων των παρουσιαστών του #ΡΙΚ και να καθαρίσουν τους λεκέδες από το πάτωμα της εκπομπής του Πογιατζή. Μέχρι τότε… #ypomoni!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *