«Σ’ Αγαπώ»: Ο Κώστας Καραφώτης υποδέχεται τη γιορτή των ερωτευμένων

«Σ’ Αγαπώ»: Ο Κώστας Καραφώτης υποδέχεται τη γιορτή των ερωτευμένων

«Σ’ Αγαπώ»: Ο Κώστας Καραφώτης υποδέχεται τη γιορτή των ερωτευμένων

Το νέο video clip των Κώστα Καραφώτη είναι μια ιδιαίτερη ιστορία αγάπης γεμάτη χρώμα, συναίσθημα και ανατρεπτικό φινάλε.

Ο Κώστας Καραφώτης είναι εδώ και μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single του με τίτλο «Σ’ Αγαπώ».

Μία λέξη που ταιριάζει απόλυτα με την ερωτική φωνή του Κώστα Καραφώτη και δημιουργεί το τραγούδι που κάθε ερωτευμένος θα αφιερώσει στο άλλο του μισό.

Το «Σ’ Αγαπώ» είναι μια ερωτική μπαλάντα σε μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή και σε στίχους του Γιάννη Λιόντου.

Την εβδομάδα της γιορτής των ερωτευμένων, το καινούργιο τραγούδι του Κώστα Καραφώτη με τίτλο «Σ’ Αγαπώ», ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα των ημερών.

Την επιμέλεια της παραγωγής, την ενορχήστρωση, την ηχογράφηση, τη μίξη και το mastering ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Παντζής στα «Tower Studios».

H σκηνοθεσία του video clip ανήκει στο Σπύρο Φυλακτό. Συμμετέχουν τα μοντέλα Stefania Novikova και Thomas Charles Gabriel.

Ο Κώστας Καραφώτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον ταλαντούχο σκηνοθέτη και το αποτέλεσμα είναι όμορφο, ρομαντικό και αισθησιακό. Μέσα από το σενάριο ξετυλίγεται μια ιδιαίτερη ιστορία αγάπης γεμάτη χρώμα, συναίσθημα, αλλά και ένα ανατρεπτικό φινάλε.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Πειραιά, ενώ για την ολοκλήρωσή τους χρειάστηκαν 16 ώρες και πέντε διαφορετικές τοποθεσίες.

Κυκλοφορεί από τη Spicy.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του video clip για το νέο single του Κώστα Καραφώτη:

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *